Az elmúlt 48 óra cikkei: 34
Borsonline hirportal.com

hirdetés

Albérletet keresel? Megtaláltad!Szeretettel várunk Budapest zöld szívében, a Hermina Happy Land II. ben, az Öv utcában!

Tudj meg többet

Hónapokig élt titokban kettős életet egy macska

2019-12-05 20:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Azt eddig is sejtettük, hogy a macskák - bármennyire is legyenek háziasítva - igazi szabad lelkek, egy Pixi nevű mexikói cica azonban kimaxolta ezt a feltételezést: a házikedvenc ugyanis titokban kettős életet élt. Két otthona volt két gazdival - és persze dupla ebédekkel. A Tamaulipasban élő Mary Lore Barra egész addig meg volt róla győződve, hogy cicája csak szeret csavarogni, ezért tűnik el néha, amíg egyszer haza nem jött egy vadonatúj nyakörvvel. Mary ekkor trükkös megoldást eszelt ki arra, hogy kiderítse kedvence titkát. Írt egy üzenetet, amit becsúsztatott a cica nyakörvébe.

Tömegesen kóborolnak éhes jegesmedvék a csukcs-földi város közelében

2019-12-05 19:38:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az elmúlt napokban elárasztották az éhes jegesmedvék az Oroszország északkeleti részén fekvő Rürkajpij városának környékét - közölte a Természetvédelmi Világalap (WWF) csütörtökön. Több mint 50 kóborló jegesmedvét számoltak meg a csukcs-földi város térségében, ahol szokatlanul meleg idén a tél, és a közeli tengeri területeken nincs elegendő jégtakaró, ahol a ragadozók zsákmány után kutathatnának. "Szinte valamennyi jegesmedve sovány" - mondta Tatjana Minyneko, a WWF helyi szervezetének illetékese. Ő vezeti a természetvédők azon csoportját, amely megpróbálja elejét venni a vadállatok és a helyi lakosság találkozásának.

Jön a Szilveszter: vegyen pezsgőgyárat 350 millióért

2019-12-05 19:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Fantasztikus helyszín, elképesztő ingatlan. Az egykori Préda Pezsgő üzeme Dr. Willibald Ludwig tulajdona volt. Később üdülővé alakították az épületet. A 2000-es évek egyelőre nem hozta meg az új fénykort, pedig mi nagyon drukkolunk! Nosztalgikus képnézegetés egy 350 milliós ingatlan kapcsán.  "[...] Az épület 8000 m2 örökzöld növényekkel parkosított mészkővel támfalazott területen fekszik. Felépítését tekintve a hegyoldalba ékelődik bele és a felépítmény felsőbb szintjeiről illetve a kertből örök panoráma nyílik a Dunakanyarra és Visegrádra.

Egy hirtelen mozdulat miatt sztrókot kapott és meghalt a fiatal, makkegészséges srác

2019-12-05 19:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Sosem ivott alkoholt, sosem dohányzott, élete 17 évében egészségesen élt, célja volt, hogy csatlakozzon a katonasághoz. Ben Littlewood mégis egy tragikus véletlennek köszönhetően életét vesztette. Még áprilisban történt a tragikus eset, amikor a fiatal fiú otthon volt hároméves kishúgával – szüleik eközben dolgoztak. Édesanyjuk egy nem fogadott hívás után megpróbálta visszahívni a fiút, ám nem érte el, és mivel érezte, hogy baj van, hazarohant. – Estefelé értem haza, és emlékszem, ahogyan a kutya kirohant elém, majd rögtön a konyhába. Követtem, ott volt Ben is. A padlón feküdt, mellette hevert a kutya felborított tálkája, és sütik is voltak körülötte – részletezte az anya, majd hozzátette, hogy rögtön világossá vált: fia összeesett.

Egy férfi önkielégített mellette a vonaton - mégis ő kaphatja a súlyosabb büntetést - 18+

2019-12-05 18:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Szorult helyzetbe került egy nő, amiért megpróbált védekezni egy őt zaklató szatír ellen. A törvény szerint ugyanis - bármilyen hihetetlen - ezzel nagyobb bűnt követett el. Egy francia nő videóra vett egy perverz férfit, aki folyamatosan a szemébe nézve önkielégített, miközben egyre közelebb és közelebb ült hozzá a több mint egyórás út alatt egy Párizsból Poitiers-be tartó vonaton. Natacha Bras úgy érezte, ez az egyetlen módja, hogy távol tartsa magától a szatírt. A dolog pikantériája, hogy a 37 éves nő egy olyan csoport egyik vezetője, akik szexuális támadások áldozatait támogatják.

Kutyái marcangoltak szét egy fejér megyei nőt, miután epilepsziás rohamot kapott

2019-12-05 18:08:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Fejér megyei község egyik legkedveltebb fodrásza volt az a nő, aki tragikus körülmények között vesztette életét november 14-én – írja a Blikk az RTL Klub Híradójára hivatkozva.  A híradó információ szerint az asszony halálát a két nagytestű ebe okozhatta, ugyanis holttestén több kutyaharapást is találtak. A falubeliek elmondása szerint a két állatot a nő már pici koruk óta nevelte, volt, hogy még egy ágyban is aludt velük.

Két erdőőr megmentett egy bajbajutott őzikét, de még ők is meglepődtek az állat váratlan reakciójától – videó

2019-12-05 18:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Két  missouri erdőőr mentette meg egy bajba jutott őzike életét. A fiatal bak egyik hátsó lába egy drótkerítésen akadt fent, amikor megpróbálta átugrani azt. Szerencséjére épp arra járt a két férfi, akik azonnal a segítségére siettek. A mentőakciót videóra vették, amiben elmondja az állat egyik megmentője, hogy az őz lába, – annak ellenére, hogy nagyon ki volt csavarodva – nem tört el, így teljesen rendbe fog jönni. Az események azonban váratlan fordulatot vettek, miután kiszabadították a vadat a kerítés fogságából. Az őz ugyanis nem rohant el. Először meglepetten nézett a két emberre, majd barátkozni kezdett velük.

Spórolni akart, ezért otthon szőkített - horrorsérülés lett a vége

2019-12-05 17:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Spórolni akart a fodrászon, ezért úgy döntött, otthon próbálkozik, méghozzá szőkítőporral - arra azonban még a legvadabb rémálmában sem számított a húszéves ausztrál lány, hogy nem csak harmadfokú kémiai égési sérüléseket szerez majd, de a hajának nagy részét is elveszíti felelőtlen akciójával. Annaliese Fox Facebook-oldalán osztotta meg a sokkoló végeredményt elrettentésként. A hétfői eseményeket élete legrosszabb döntéseként jellemezte. “Elveszítettem a hajam felét, és nem tudom, mennyi nő majd vissza, illetve milyen csúnyák lesznek majd a hegek” - magyarázta a Daily Mail Australiának.

Fia barátnőjével flörtöl új szerepében Kolovratnik Krisztián

2019-12-05 16:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Legutóbb Gordon Zsigmond bűnügyi újságíró bőrébe bújt a mozivásznon a Budapest Noirban, jelenleg pedig a Játékszín Teljesen idegenek című keserédes komédiájának Roccójaként láthatjuk a színpadon Kolovratnik Krisztiánt. A színészt a televízióban sem kell nélkülöznünk: hamarosan a VIASAT3-on futó 200 első randi című sorozatban tűnik fel, melyben egy teniszedzőt alakít, aki nemcsak fia sportkarrierjébe szól bele, de barátnőjével is kikezd. – Gáspár kemény természetű apuka, aki bár jót akar a fiának, Gábornak, valahogy nagyon félrecsúszik nála minden. Megpróbálja távol tartani Gábort a barátnőjétől, Lucától, ami odáig fajul, hogy végül ő kezd el flörtölni a csajjal.

Börtönkosztot szolgáltak fel - kiakadt a násznép az esküvőn

2019-12-05 16:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Kinek jött meg az étvágya?

Kiderült: ezért szúrta le tanárát a győri diák

2019-12-05 16:04:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Megdöbbentő részleteket árult el az atv.hu-nak a győri késelő diák egyik iskolatársa.  A tanuló részletesen elmesélte: épp dolgozatot írtak, amikor az alattuk lévő teremből hatalmas sikoltást és nagy hangzavart hallottak. Ezt követően a folyosón szaladó emberekre lettek figyelmesek. Nem tudták, pontosan mi történt, de az egész osztály megijedt, közben a rádión keresztül mindenkit felszólítottak, hogy ne hagyja el a termet, és a diákok maradjanak a tanárokkal. 13 órakor pedig mindenkit hazaengedtek – írja az ATV. A tanuló azt is elárulta a csatornának, hogy az elkövető 10.

Megszólalt az egyik diák a győri késelésről: ezért szúrhatta le társa a tanárnőjét

2019-12-05 16:04:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Megdöbbentő részleteket árult el az atv.hu-nak a győri késelő diák egyik iskolatársa.  A tanuló részletesen elmesélte: épp dolgozatot írtak, amikor az alattuk lévő teremből hatalmas sikoltást és nagy hangzavart hallottak. Ezt követően a folyosón szaladó emberekre lettek figyelmesek. Nem tudták, pontosan mi történt, de az egész osztály megijedt, közben a rádión keresztül mindenkit felszólítottak, hogy ne hagyja el a termet, és a diákok maradjanak a tanárokkal.

Szupernő – Egy asszony megoldotta, hogy férje soha többé ne menjen el otthonról kocsmázni – videó

2019-12-05 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A 48 éves Jayne Tapper megtalálta a tökéletes megoldást arra, hogy férje sose hagyja el közös otthonukat. Az asszony úgy gondolta, épít a kertjükbe egy saját kocsmát, hogy a férj, Paul a szokásos „fiús esték” során ne menjen messzire. – A férjem mindig imádott lejárni a helyi kocsmába inni egyet, amit sosem tudtam megakadályozni. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy ha a kocsma itthon lenne, akkor Paul is mindig itthon lenne – nyilatkozta a nő. Tapper szerint már régóta tervezik kiépíteni a kertjüket, de mivel annak borsos ára lett volna, érezte, hogy itt a lehetőség a kocsmás elképzelésének megvalósítására.

Figyelem! Nyakunkon a határidő – Pénteken lesz az utolsó nap, hogy belefér egy szakítás karácsony előtt

2019-12-05 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Amennyiben már egy ideje fontolgatja a különválást kedvesével, ne gondolkodjon tovább, tegye meg azonnal! Ezt javasolja ugyanis egy nemrég elkészült felmérés eredménye. A témával kapcsolatban közel háromezer embert kérdezett meg egy Hillarys nevű cég – párkapcsolatban és egyedül élőknek egyaránt. A megkérdezettek 27%-a szakított már decemberben, ami egy figyelemre méltó eredmény. Azok közül, akik szakítottak már decemberben, legnagyobb részük (57%) azt mondja, azért vált külön kedvesétől, mert már kihunyt a láng, eltűnt a szikra kapcsolatukban.

Zsugorodnak a madarak a klímaváltozás miatt

2019-12-05 15:52:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az alpesi kecskék és a szalamandrák is.

Félmillióért adott túl újszülött babáján a horroranya

2019-12-05 15:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Kedden kattant a bilincs annak a nőnek a kezén, aki úgy döntött, pénzzé teszi újszülött gyermekét. Természetesen nem csak őt, de a vevőket is letartóztatták. A 31 éves, Kentuckyban élő Maria Domingo-Perez eleinte köntörfalazott, ám végül bevallotta: 2000 dollárt (átszámítva nagyjából 570 ezer forintot) kért a csecsemőért. A gyámügy nem csak a babát, de az anya másik négy gyermekét is kiemelte a családból - írja a CrimeOnline. A nő nem adott magyarázatot tettére. A hatóságoknak egyébként a vevők - egy középkorú pár - is vallomást tettek.

Rekord: 1300 kilométert vándorolt párzás reményében egy kanos tigris

2019-12-05 15:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Öt hónap alatt 1300 kilométert vándorolt egy két és fél éves indiai nagymacska. Teljesítménye olyannyira kimagasló, hogy rekordot állított fel. A csak C1-ként emlegetett tigris még júniusban hagyta el territóriumát és ment keresztül két indiai államon is. Vándorlása során farmokon, autópályákon és különböző vizeken is átkelt, ám emberrel csak egyszer létesített kapcsolatot: a BBC szerint ekkor véletlenül meg is sebesített egy embert, aki egy, a nagymacska aktuális pihenőhelyén tevékenykedő felfedezőcsapat tagja volt. C1 útját könnyedén nyomon követték speciális nyakörve segítségével.

A mi kis családunk: a családi szerepcsere a boldog házasság titka? – videó

2019-12-05 14:52:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az Ercsey család meglepő kísérletbe fog, hogy változtasson a helyzeten: szerepet cserélnek.

Félmillióért megengedné, hogy valaki minden lépését figyelje?

2019-12-05 14:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Épp ez a kérdés foglalkoztatja a japánokat is, egy IT-cég ugyanis átszámítva nagyjából ennyit (egész pontosan 200 ezer jent) ajánl azoknak, akik vállalják, hogy egy hónapig a lakásuk minden egyes pontját bekamerázzák, és így kvázi egy valóságshow résztvevői lesznek.  A csavar az egészben annyi, hogy ezeket a felvételeket civilek nem láthatják, hanem a felhívást közzétevő Plasma.inc vállalat egy hónap után összegyűjti, gondoskodik róla, hogy a résztvevőket ne lehessen felismerni, majd eladja nagyvállalatoknak. Úgy vélik ugyanis, hogy azok az adatok, hogy például mit csinál közvetlenül fürdés után az ember, vagy épp milyen pózban nézi a tévét vagy olvas újságot, ugyanolyan értékesek lehetnek a cégeknek, mint például a netezési szokások, keresési eredmények (amiket köztudott, hogy valamilyen formában használhatnak a cégek - így ajánl például a Facebook vagy a Google is olyan hirdetéseket, amikre korábban rákerestünk).

Diák késelte meg tanárát egy győri középiskolában

2019-12-05 14:26:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk: késelés történt egy győri intézményben.  A Kisalföld úgy tudja, egy 17 éves diák késelte meg az egyik tanárnőt az órán  december 5-én 12 óra körül. A megsérült tanárnőt kórházba vitték. A tanításnak vége, minden diákot hazaküldtek.

Nagy bejelentést tett az MTVA

2019-12-05 14:25:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Már most rekordot döntött A Dal 2020! A magyar könnyűzene képviselői odatették magukat, minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására.

Csúnyán beszólt kollégájának Jason Momoa

2019-12-05 14:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Marvel és a DC két szuperhőse felett gyülekeznek a viharfelhők: az Aquamant játszó Jason Momoa ugyanis nemrég kritikus hozzászólást hagyott A galaxis őrzőinek főhősét játszó Chris Pratt egyik fotója alatt Instagramon. Pratt egy tipikus reklámfotót posztolt oldalán, az Amazonnal együttműködve hirdette az ott kapható, edzéshez alkalmas eszközöket. A fotón a színész merengve a távolba néz, kezében pedig vízzel töltött műanyag palackot tart. Utóbbi úgy tűnik, mindenki Aquamanjének nagyon szúrta a szemét. Tesó, szeretlek, de mi a f*sz az a vizespalack?

Ennél jobb karácsonyi házdíszt még nem láttunk - lustaságból és kreativitásból is ötös! videó

2019-12-05 13:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Van olyan család, akik már november elején megkezdték a házuk karácsonyi díszekbe öltöztetését - meg is kapták a felszólítást, hogy tüntessék el a rénszarvasokat és a hóembereket, mert még korai! -, ám olyan is akad, aki ugyan elkészült a dekorral, de azt nem igazán lehet mondani, hogy túlzásba vitte volna. Mégis könnyen lehet, hogy az övé az év kültéri díszítése. Egy ausztrál lakástulajdonos ugyanis olyan megoldással élt, hogy arról csak szuperlativuszokban lehet beszélni.

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a miniszterelnök Japánban

2019-12-05 13:21:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a tokiói Szépművészeti Múzeumban Orbán Viktor csütörtökön, az eseményen a miniszterelnök kiemelte: a magyaroknak bizonyítaniuk kell, hogy a világ jól jár, ha vannak magyarok. Az eseményen Takamado Tsuguko hercegnő kifejtette, máig jól emlékszik több mint tíz évvel ezelőtti magyarországi látogatására, és most ez a tárlat tovább erősíti a magyar-japán kapcsolatokat.

Egy medve tévedt Magyarországra - a vadkamera rögzítette az állatot

2019-12-05 13:06:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az Aggteleki Nemzeti Parkban sikerült lencsevégre kapni a barna macit.

Késelés történt egy győri intézményben

2019-12-05 13:02:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét.

Egy gyászoló anya vallomása: Ezért küldtem virágot a férjem temetésére - noha kivégezte a kislányunkat

2019-12-05 13:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nem hagyok mást neked, csak emlékeket - írta utolsó üzenetében a férj, majd mindent elvett az asszonytól, ami boldoggá tette.

Kiderült: ennyit költünk az ünnepekre

2019-12-05 12:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A magyarok többsége úgy tervezi, hogy 38 ezer forintból finanszírozza a karácsonyt. A 18–69 évesek körében a többség – tízből nyolc ember – tervez ajándékot adni, vagy valami olyan dolgot vásárolni, ami egy meglepetéshez szükséges. Ennek elsődleges beszerzési helyszínéül a plázákat és a szupermarketeket választják. Az internetes felületek kezdenek visszaesni, idén ugyanis tíz százalékkal kevesebben terveznek webshopból ajándékot rendelni. A Cofidis felmérése szerint a legnépszerűbb ajándékok a kozmetikumok, a ruhák, a könyvek, az élelmiszerek és a játékok. Vannak, akik saját kezűleg készítik el a fa alá valókat, a magyarok ötöde tervezi így meglepni a szeretteit.

Ajjaj! Senki sem kér az Aladdin sztárjából

2019-12-05 12:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Sikeres az Aladdin, mégsem csöng a színész telefonja.

Teljesen kiborult Hódi Pamela - a közösségi oldalán osztotta meg bánatát

2019-12-05 11:45:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az ok nem más, mint hogy elege lett abból, hogy sokan azt gondolják, pénzért oszt meg bejegyzéseket.

A városrendészet munkatársai és a rendőrök közösen mentettek meg egy életet

2019-12-05 11:37:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A sikeres összefogás eredményeként sikerült megmenteni egy 41 éves nő életet.

Tutanhamon átka – Fertőzéssel ölt halála után az ifjú fáraó

2019-12-05 11:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ahogy megbolygatták a sírját, az egyiptomi fáraó átka lesújtott. Gyilkos moszkitó, kobra, fertőzés volt a „jutalma” annak, aki be akart jutni Tutanhamon sírhelyére, néhány év alatt huszonhatan lelték halálukat.

Bár szanatóriumban kezelik, de Törő visszatér

2019-12-05 11:22:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Se vége, se hossza ifjabb Dunai Ede újpesti futballistákról írott könyveinek. Most éppen a Törő visszatér című jelent élvezetes olvasmányt.

L.L. Junior közleményét adott ki: megegyeztünk Lacika elhelyezéséről Csillával

2019-12-05 11:13:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az énekes örömmel tudatta: Lacika elhelyezése el van simítva.