Az elmúlt 48 óra cikkei: 82
Borsonline hirportal.com

hirdetés

Albérletet keresel? Megtaláltad!Szeretettel várunk Budapest zöld szívében, a Hermina Happy Land II. ben, az Öv utcában!

Tudj meg többet

Vonatbaleset Kecskeméten: hazavárja fia a gyerekeket halálba furikázó nagymamát

2020-02-18 03:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Sírva gyászolja imádott lányait, miközben hazavárja a kicsiket halálba vivő édesanyját Á. Róbert, aki két gyermekét vesztette el a tragikus kecskeméti vonatbalesetben. Az anyukáját azóta is kórházban ápolják.

Vajna Tímea: Andy lelke költözött Zoliba

2020-02-18 03:10:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Andy Vajna emléke miatt vállalta a szereplést a TV2 nagyszabású show-jában özvegye, Tímea. A fiatal nő kifejezetten élvezte a produkciót, s a Borsnak azt is elárulta, hogy kiért dobbant meg a szíve.

Medveczky Ilona több szülést is levezetett

2020-02-18 03:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Aki azt hiszi, mindent tud már Medveczky Ilonáról, téved. Ki gondolta volna például, hogy a táncművésznő orvos akart lenni, asszisztált műtéteknél, és rendszeresen diagnosztizálja magát? – Tizennégy éves korunkban a Balettintézetben ki kellett tölteni egy űrlapot, ha bármilyen baleset, sérülés ér, akkor milyen más hivatást választanál – meséli Medveczky. – Én azt írtam, orvos lennék. Ilona akkor került közel ehhez a hivatáshoz, amikor a hatvanas években az Aida nyitó képében hatalmas aranypárducon vitték be az eunuchok a színpadra. Az egyik előadáson ugyanis megsérült, izomszakadással került a Sportkórházba.

Az anya, aki kutyapórázzal felakasztotta a gyerekeit, kifejezéstelen arccal hallgatta a bíróságot, miközben a rendőr, aki megtalálta a holttesteket, alig bírta visszanyelni a könnyeit

2020-02-17 19:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Semmi érzelmet nem mutatott a terhelő vallomások hallgatása közben bíróság előtt Lisa Snyder, akit azzal vádolnak, hogy tavaly szeptemberben az Albany Township-i háza pincéjében egy kutyapórázzal felakasztotta a gyerekeit, és hogy fajtalankodott egy kutyával. A 37 éves nő a New York Post cikke szerint sztoikus nyugalommal hallgatott végig mindent, miközben a rendőr, aki megtalálta a gyerekek holttesteit alig bírta visszatartani a könnyeit. Eric Bubbenmoyer, rohammentős az elsők között a helyszínre. Elmondta, hogy az anyuka a ház lépcsőin ücsörögve, nyugodtan várta őket.

Új hagyományt teremtett ez a postásra váró eb – videó

2020-02-17 18:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A kutyák és postások kapcsolatáról sok mindent lehet mondani, de azt, hogy baráti lenne, az esetek többségében nem nagyon. Erre cáfolt rá Moose, a vidám Golden retriever, akinek gazdái új postást kaptak. A körzetbe frissen érkező férfi első jöttekor Moose kikéreckedett gazdáitól, majd egy nagy kutyaöleléssel üdvözölte a postást, aki szerencsére jól vette a köszöntést, és alaposan megdögönyözte az ebet. Mint kiderült, ez volt az a pillanat, ami új hagyományt teremtett, hiszen azóta minden alkalommal epekedve, és veszettül farokcsóválva várakozik a ház előtt az eb, hogy megölelhesse a leveleket hozó férfit.

A metró közepén azt színlelte, hogy koronovírusos rohama van – fejvesztve menekültek mellőle az utasok – videó

2020-02-17 18:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A tadzsik férfi, Karomatullo Zaborov a moszkvai metrón játszotta el, hogy koronavírusos beteg: a kandi kamerás átverést készítő férfi úgy tett, mint aki a betegség miatt rosszul lesz, majd összeesik, ekkor egy társa elkiáltotta magát, hogy koronavírusos fertőzött, mire a többi utas távolodni kezd.  A felvételt február 2-án osztották meg a Kara.Prank nevű oldalon, ezen látható, ahogy a maszkos férfi összesik, próbálnak rajta segíteni, de amikor meghallják az utasok, hogy – állítólag – beteg, szétszélednek. A videót azóta eltávolították az oldalról, a férfit pedig őrizetbe vették február 8-án, huliganizmus gyanújával.

Jennifer Lopez fürdőruhában, újratöltve – fotó

2020-02-17 17:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ha csak annyit mondunk, hogy Jennifer Lopez fürdőruhában pózol, akkor is mindenki tudja, hogy valami szemet gyönyörködtető látványra kell készülni, de amit az 50 éves sztár produkál a legfrissebb fotóján, az még ennél is több. A Super Bowl után egy kis szabadságra vonuló Lopez most, ahogy ő fogalmazott, újratöltve és kipihenten mutatta meg magát, és a szavakkal lassan leírhatatlanul elképesztő formáit.

Ismeretlen színésznek köszönheti karrierjét Arnold Schwarzenegger

2020-02-17 17:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Vannak olyan sztárok, akik a filmvásznon szépnek és mutatósnak tűnnek egészen addig, míg ki nem nyitják a szájukat. Sok hírességet színészi karrierje elején a kellemetlen hangja vagy a fülsértő akcentusa miatt újra kellett szinkronizálni, később azonban dollármilliókat kaszáló világsztárok lettek.

Hatalmas meglepetés: tarolt a TV2!

2020-02-17 16:32:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Vasárnap este indult a TV2 nagyszabású maszkos szuperprodukciója. A döbbenetes leleplezésekkel teli show mindhárom fontos célcsoportban nyerte az idősávját. Vasárnap mind az egész napot, mind a főműsoridőt tekintve a TV2 volt a legnézettebb csatorna mindhárom fő célcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). Csoport szinten is győzelmet aratott a TV2 az RTL Magyarországgal szemben a tegnapi napon, szintén mindhárom fontos célcsoportban, egész napon és a főműsoridőt tekintve is.

Megfejtették a golflabda rejtélyét

2020-02-17 16:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A tudósok rendkívül furcsa fel­fedezést tettek egy már ismert aszteroidával kapcsolatban – írja a híradó.hu. A Pallas nevű égitestet a felszíne sajátosságai miatt már csak „golflabdaként” emlegetik, mérete szerint körülbelül heted akkora, mint a Hold. Először 1802-ben fedezték fel, de idáig nem sok konkrétumot lehetett róla tudni. Sebeit akkor szerzi, amikor a Nap körül halad, mert át kell törnie az útját a to­vábbhaladáshoz.

3 jel, hogy túl kevés szénhidrátot eszik

2020-02-17 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A diétázók körében elterjedt, hogy egyre kevesebb szénhidráttartalmú ételt raknak a tányérjukra, ez viszont hosszú távon káros lehet. Amennyiben nem szakember állítja össze az étrendet, úgy érdemes figyelni azokra a tünetekre, melyek azt jelzik, hogy túl kevés szénhidrátot eszik. 1. Étel utáni sóvárgás, rossz hangulat és nyugtalanság: ha a test nem rendelkezik elegendő szénhidráttal, energiahiány alakulhat ki és leesik a vércukorszint, ez pedig rosszkedvet, esetenként agressziót okoz. 2.

A legnagyobb szennyezők fizessék a klímavédelem költségeit!

2020-02-17 15:42:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A klímavédelem terheit azoknak kellene viselniük, akik a problémáért a leginkább felelősek: állapította meg a Századvég Gazdaságkutató Zrt. megbízásából készült közvélemény-kutatás.

Nincs koronavírus az országban

2020-02-17 15:35:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Bejelentés - Kásler Miklós felszólalásával kezdődött a parlament tavaszi ülésszaka. Az emberi erőforrások minisztere a koronavírus elleni fellépést szolgáló kormányzati intézkedésekről beszélt. Azt mondta: „a WHO első jelzésére az Emmi megkezdte a felkészülést az egyes egészségügyi és rendvédelmi szervek bevonásával”. Hozzátette: „az operatív törzs 28 pontos akciótervet dolgozott ki, ebből a legfontosabb, hogy a járványügyi helyzetet folyamatosan követik, és szakmai eljárási rendet dolgoztak ki, elkülönítésre, szűrésre”. A miniszter elmondta azt is, hogy az Állami egészségügyi ellátó központ felmérte az igényeket, a tartalékot, és beszerzéseket indított el.

Valentin-nap született – szív formájú mintával a homlokán

2020-02-17 15:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az írországi Antrimben látott napvilágott a nőstény borjú február 14-én reggel, azaz pont Valentin-nap. És hogy mi az apropója, hogy egy tehén születéséből országokat átívelő hír lesz? A Be My Valentine névre keresztelt állat homlokán egy szív formájú folt van, ami a születési dátumával együtt érdekes együttálást mutat. A Jersey szarvasmarha gazdája, James McAuley farmer elmondta, hogy nem csak külsejében csupaszív a jószág, hanem természetét illetően is, ami abban mutatkozik meg, hogy a három gyermekével, Jackkel, Emily-vel és Harry-vel is remekül elvannak, együtt játszanak.

A börtönbiznisz-kifizetések felfüggesztését kezdeményezi a kormány

2020-02-17 15:25:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A kormány haladéktalanul kezdeményezi a börtönviszonyok miatt az elítéltek javára megítélt kártalanítások kifizetésének leállítását – jelentette be az igazságügyi miniszter hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Börtönviselt férfi fogott ki Stohl Andráson

2020-02-17 15:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy igazi szinkronszínész akármire képes: legyen szó lecsúszott kaszkadőrről, brit szépfiúról vagy sittes betörőről, Stohl András bármilyen figurát képes élettel megtölteni, míg Peller Anna imádta, ha kikáromkodhatta magát  a szinkronstúdióban gettós rókafarkú szuperhősnőként.

Adele egy esküvői bulin jelentette be: visszatér

2020-02-17 14:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az utóbbi hónapokban leginkább arról lehetett hallani az énekesnővel kapcsolatban, hogy mennyire megváltozott a külseje, hiszen visszavonulása idején jócskán lefogyott. Adele a válása után a karrierjét is pihentette, hogy magára tudjon koncentrálni, ami az időről-időre előbukkanó képek alapján remekül sikerült is. Ezért a mostani hétvégén, egy barátja esküvőjén tett bejelentése, talán annyira nem is megdöbbentő, de persze a rajongóknak annál örömtelibb, hiszen elmondása szerint szeptemberben érkezik az új lemeze. 5 évvel a fergeteges sikerű 25 után tehát várhatóan ősszel visszatér Adele.

Halála után is koncertezik Whitney Houston

2020-02-17 13:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nyolc évvel a halála után világ körüli turnéra indul Whitney Houston. A meghökkentő hírt angol lapok közölték vasárnap, és bár első hallásra hihetetlennek tűnik, hamar kiderült, hogy nem kacsa. Whitney első hologram turnéja február 25-én indul az angliai Sheffield városában, ahol az énekesnő 2010-ben az utolsó, nagyon rosszul sikerült koncertjét adta.  A hatszoros Grammy-díjas énekesnő 2012 február 11-én halt meg gyógyszer- és alkohol-túladagolásban. A halála előtti években önpusztító életet élt, de hiába ment többször is elvonókúrára, nem lehetett megmenteni. A slágereit nyolc évvel a halála után is imádják a rajongók, innen ered a szervezők ötlete, hogy hologram koncertturnét szervezzenek.

A mami egyik papucsa még a lábán van, a másik viszont leesett - mondta a mentőknek a telefonban az ötéves kislány, amikor az anyja brutális rohamot kapott

2020-02-17 13:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az ötéves Izzy Slack egyik nap súlyos állapotban találta az ágyban az anyját. A nő epilepsziás rohamot kapott, és egész testében remegett. A kislánya szerencsére nem esett kétségbe, rögtön tudta, mit kell tennie, és tárcsázta a mentőket. - Az anyukám lábai remegtek, szóval elvettem a telefonját, tárcsáztam a mentőket, és mondtam nekik, hogy a mami egyik papucsa a lábán van, a másik viszont már leesett róla. Tudtam, mit kell tennem és mondanom, mert sokat gyakoroltuk korábban. Mivel a mentő nem jött elég gyorsan, másodszor is felhívtam őket. Amikor felvették, mondtam nekik, hogy siessenek  - magyarázta a kislány, akit később az iskolában kitüntettek az ügyességéért.

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon

2020-02-17 12:52:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az enyhe időjárás miatt korábban kezdődik a pollenszezon, az allergia mértékétől és az előző évek tapasztalataitól függően már érdemes szedni a gyógyszereket - mondta Nékám Kristóf allergológus hétfőn az M1 aktuális csatornán. Hozzátette: a kora tavasszal virágzó fák pollenjei mellett már megjelentek a fűpollenek is, amelyek a legtöbb allergiás megbetegedésért felelnek. Csapadékos időjárás esetén még inkább fokozódni fog a levegő pollenszintje - hívta fel a figyelmet Nékám Kristóf.

A DK állami pénzből fizeti csókosait

2020-02-17 12:41:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Gyurcsány-kormány idejéből ismert két régi bizalmas, Dessewffy Tibor és Ficsor Ádám érdekeltségeit hizlalta leginkább az elmúlt másfél évben a DK-képviselőcsoportja – idézi a Ripost a HVG-től.

Tűz ütött ki egy budapesti bölcsődében

2020-02-17 12:34:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Kisebb tűz ütött ki egy gyermekintézményben hétfőn Budapest XIX. kerületében, a Huba utcában, senki sem sérült meg.

Ezért tartsa távol az ágyától az utcai ruháját!

2020-02-17 12:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ha eddig nem csinált ügyet abból, hogy utcai ruhában ült vagy feküdt az ágyra, most garantáltan fog. A viselt textileken rengeteg baktérium telepszik meg, főleg az influenzajárvány alatt, amelyeket bárhol összeszedhetünk, így ha utcai ruhában huppanunk az ágyra, akár meg is betegíthetjük magunkat. Elég csak belegondolni: a nap folyamán jó pár helyre leülünk, tömegközlekedési eszközöket használunk, sőt a ruhára a bőrsejtünk is ráragad az izzadságunkkal együtt. Ezt átvisszük az ágyneműre, ahonnan éjszaka visszakerül a bőrünkre. Ha ezek a baktériumok és egyéb szennyeződések bejutnak a szervezetünkbe a szőrtüszőkön keresztül, akkor gyulladásokat, pattanásokat vagy viszketést okoznak.

Jansik Szilárd: Szeretem a szabadságot

2020-02-17 12:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ön mennyire követi a horoszkópokat? Mennyire hisz a csillagjegyekben? Jansik Szilárd sportolót kérdeztük, ő miként viszonyul születési jegyéhez.

Kutyaként él a családdal a mosómedve - cuki fotók

2020-02-17 11:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Aranyos képeket készít egy kanadai nő a háziállatként tartott mosómedvéjéről. A ragadozó emlős remekül érzi magát, cumisüvegből iszik, fára mászik, a család öt kutyájával pedig vidáman játszadozik. Boulette kölyökként került gondozóihoz, miután a mamáját elütötte egy autó. S bár a szakértők azt tanácsolják, ne fogadjunk be vadon élő állatot, a szerető gondoskodásnak hála, a kis mosómedve a légynek sem tudna ártani. 

Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében

2020-02-17 11:27:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Letartóztatott a Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított Vas megyei férfit, aki két kilogrammnyi amfetamint szállított az autójában - közölte a Vas Megyei Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel.

A kinyitott ernyő még veszélyesebb, ha zenét hallgat – Ezeket a hibákat kerülje el gyalogosként!

2020-02-17 11:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nem csak az autósoknak kell odafigyelniük az utakon, a gyalogosok is számtalanszor kockára teszik az életüket.

Társkeresőt indított Luxus Yvonne

2020-02-17 10:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Válása után szembesült a társkeresés nehézségeivel Yvonne Dederick a luxusfeleségek népszerű üzletasszonya. Ezért Valós én néven indította el internetes társkereső-oldalát. 

Handel-operában kapott szerepet Vitray: Egy hangot sem énekelek

2020-02-17 10:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nyolcvanhét évesen sem retten meg az új kihívásoktól Vitray Tamás. A legendás tévés a világot jelentő deszkákon is próbára teszi a tehetségét.

Saját kiskorú lánya szexuális szolgáltatásait tette pénzzé rendszeresen egy kiskunhalasi férfi

2020-02-17 09:45:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Továbbra is letartóztatásban marad az a 40 éves kiskunhalasi férfi, aki ellen emberkereskedelem és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség – adta hírül a 24.hu. A férfi a 2003-ban született leánygyermekét 2016 novemberétől 2017 júniusáig hetente rendelkezésére bocsátotta a szintén kiskunhalasi 50 éves férfi ismerősének szexuális cselekmények elvégzésére. A férfi alkalmanként 5-15 ezer forintot kapott kislányáért.

A Himalája piramisát nézte ki magának Klein

2020-02-17 09:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Himalája 8462 méteres bércét, a Makalut nézte ki magának Klein Dávid és Suhajda Szilárd. Oxigénpalack és teherhordozók nélkül indulnak útnak.

„Andy ötlete volt ez a show” – Vajna Tímea lapult a Szőrmók jelmez alatt a TV2 új műsorában – videó

2020-02-17 09:08:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Vasárnap este indult a TV2 vadonatúj műsora, a Nicsak ki vagyok?, melyben jelmezek mögé bújt hírességek mutatják meg énekhangjukat, majd a Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxta Zolee, illetve a Majka, Judy és Hajós András alkotta csapatoknak ki kell találniuk, kiket rejt a maszk. Az első adásban négy előadó: a Bagoly, az Asztronauta, a Szőrmók és az Oktopuszi csapott össze, majd közülük hárman felfedték személyazonosságukat. Mint ahogyan már megírtuk, a Bagoly megtestesítője a sorozatsztár, Szőke Zoltán volt, az Asztronautáé Jolly, a Szőrmóké pedig

Katalin hercegné: Bűntudatos anya vagyok

2020-02-17 09:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Meglepően őszinte interjút adott Vilmos herceg felesége, és többek között arról is beszélt, hogy a hercegnéi teendői sokszor a gyermekeitől veszi el az időt.

Városi legenda: Megrázó élmény az Empire State Building tetején a csók – szó szerint!

2020-02-17 08:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Negyven évig a világ legmagasabb épülete volt az Empire State Building. A 102 emeletes monstrummal kapcsolatban számos legenda kapott szárnyra.

Taccsra vágja a Manchester Cityt a BL-kizárás

2020-02-17 08:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Atomjaira hullhat a Manchester City azzal, hogy az UEFA kizárta a Bajnokok Ligájából. Világsztárjait, vezetőedzőjét és bevételeinek jelentős részét is elbukhatja az angol klub.

Szőke Zoltán: Csak a feleségem tudta, hogy benne leszek a műsorban

2020-02-17 08:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Óriási szenzációval indult a TV2-n a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada című szuperprodukció. Ahogy a csatorna ígérte: nagy durranás lesz. És valóban, Sző­ke Zoltán volt, akit először lelepleztek.

Mosonmagyaróvári dráma: Laci bácsi és Szilvike együtt döntött az öngyilkosság mellett?

2020-02-17 07:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Közösen tervezhette el az öngyilkosságot a 78 éves mosonmagyar­óvári apa és 50 éves mozgáskorlátozott lánya. Szilvia és Laci bácsi akkor eshetett kétségbe, amikor Lászlónál végstádiumú betegséget diagnosztizáltak.

Hosszú Katinka nem szán szerepet Shane-nek – interjú

2020-02-17 07:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Kecskeméten 2600-an úsztak Hosszú Katinkával, az Univer24 – Az úszás ünnepe rendezvényen. Az örömúszáson megtett néhány hossz után a háromszoros olimpiai bajnok interjút adott a Borsnak.

Rácz Gergő: Megviselt a hűtlenségem

2020-02-17 07:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Vezeklésből írta a Mostantól című dalt Rácz Gergő. A 43 éves énekes rengeteget tanult egy félrelépésből, és ma már tisztes családapa. 

Meghalt egy fának csapódó autó sofőrje Monorierdőn

2020-02-17 06:31:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Fának csapódott egy személygépkocsi Monorierdő belterületén vasárnap éjszaka, a jármű vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőre virradóra. A baleset a 4-es főút 41-es kilométerénél történt - írták. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az útszakaszt - olvasható a közleményben.

Drámai vonatbaleset Kecskeméten – Sikoltozva szólongatta Erzsike az unokáit

2020-02-17 03:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy egész város gyászolja Nikit és Szandikát, azt a testvérpárt, akiket saját nagymamájuk vitt a halálba egy kecskeméti vonatátjárónál. Nem tudni, hogy a nagyszülő miért hajtott a tiltó jelzés ellenére a sínekre, Erzsikét mindenki gondos nagymamának ismerte. 

Caramel elsírta magát a színpadon

2020-02-17 03:10:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Könnyezve búcsúzott a közönségtől koncertje végén Caramel, aki ötödször töltötte meg a Papp László Budapest Sportarénát. Pedig nem is tervezte, hogy elénekli egyik legmeghatóbb dalát.

Olyan az alakja, mint 20 éve volt – Öt ruhaméretet fogyott Bay Éva

2020-02-17 03:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Először attól félt, hogy nem tud fogyni, aztán attól, nehogy betegnek nézzék. Felesleges volt, mert Bay Éva csak dicséretet kap, és a súlyát is könnyedén tartja.

Micsoda hír: nagyon úgy néz ki, hogy babát vár Debreczeni Zita!

2020-02-16 20:40:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Rejtélyes posztot tett közzé Gianni és Debreczeni Zita. "Shhh... Még ne mondjátok el nekik, mert még mi is alig hisszük el, hogy velünk is megtörténik a csoda amire évek óta várunk! Az már biztos, hogy egy dologban az anyukájára hasonlít... Szeret késni... Köszönöm Istenem!!!" - írták a fotó mellé, melyen kutyáikkal együtt pózolnak, Zita pedig egy kis képet tart a kezében, amit bizony akárhogy nézünk, egy ultrahang lesz – ez pedig nem jelenthet mást, mint hogy a párnak gyermeke születik, amihez szívből gratulálunk!

Volt RTL Klubos sztárral nyitott a TV2 új showműsora

2020-02-16 20:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Barátok közt Berényi Mikijét rejtette az egyik maszk. Erre tényleg nem számítottunk!

Szerencsét hoztak a hollandok a Fradinak

2020-02-16 19:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Hatalmas lépést tett az FTC a 31. bajnoki címe felé, miután 1–0-ra legyőzte riválisát, a Mol Fehérvárt. 

Anyákat drogozott be az álfotós, hogy elrabolja újszülött gyermekeiket

2020-02-16 19:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Épp Valentin-napon tartóztatták le azt az asszonyt, aki tini lánya segítségével vadidegen anyákat drogozott be, hogy elrabolja újszülött gyermekeiket. A hatóságok úgy vélik, a nő sajátjaként szerette volna felnevelni a babákat. Az asszony ténykedésére csak február elején derült fény, így még az sem tisztázott, pontosan hány anyánál próbálkozott. Egy Washington államban élő amerikai nő az egyik újszülöttes Facebook-csoportban akadt rá a 38 éves Juliette Parkerre, aki azt állította magáról: profi fotós, de portfólióbővítés céljából hajlandó ingyen és bérmentve fényképeket készíteni kisbabákról.

600 forintért szinkronizált először Leonardo DiCaprio magyar hangja

2020-02-16 18:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ma már talán el sem tudnánk képzelni kedvenc világsztárjainkat jól megszokott magyar hangjaik nélkül, akik kétségkívül a világ legtehetségesebb szinkronszínészei közé tartoznak.

Medve védi a házat az ártó szándéktól

2020-02-16 18:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Valószínűleg kevés olyan család van, amelynek a lakásában ne lenne valamilyen állatfigura – kutya, teknős vagy elefánt – porcelánszobor vagy fafaragás formájában. A kínai kultúra különleges figyelmet szentel az állatoknak.

Horrorfilmben mutatkozik be színészként Steven Spielberg fia

2020-02-16 17:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Úgy tűnik, az alma nem esik messze a fájától: Steven Spielberg 27 éves fia, Sawyer is a filmiparban szeretne sikereket elérni - igaz, Oscar-díjas édesapjával ellentétben nem a kamerák mögött, hanem előtt. A fiú a Honeydew című horrorfilmben debütál majd színészként - méghozzá rögtön főszerepben. A mozit Devereux Milburn rendezi, aki eddig elsősorban rövidfilmeket készített, a filmet pedig még ebben a hónapban bemutatják Berlinben, az European Film Market nevű szakmai rendezvényen - írja a New York Post.

Az optimálisra fújt gumi védhet a kátyúkártól

2020-02-16 17:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Tavasszal az autósok közt a legtöbb beszélgetés az utak állapotáról, a mérhetetlen nagy kátyúkról, kráterekről szól. Talán idén nem lesz akkora a probléma, hiszen a pusztító fagyok elmaradtak, de minden sofőr szerencsétlenségére a korábbi időkből maradt elég tankcsapda az utakon.

Orbán évértékelője: Magyarország mindenek előtt. Cselekedjünk, ne sopánkodjunk a klímavédelem ügyében

2020-02-16 16:40:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A liberális nem más, mint diplomás kommunista. Soros György háromszor próbálta meg felvásárolni és tönkretenni az országot. Az új nemzedéknek a Nokiás dobozról már legfeljebb a telefon vagy már az sem jut eszébe. Ütős mondatok Orbán Viktor 2020-as évértékelőjéből.

Hatoslottó: ezeket a számokat kellett eltalálni a 200 millióért

2020-02-16 16:05:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A hatoslottó hetedik játékhetében a következő nyerőszámokat sorsolták ki: 6 (hat) 24 (huszonnégy) 26 (huszonhat) 31 (harmincegy) 42 (negyvenkettő) 44 (negyvennégy) Február 16-án nem született telitalálatos szelvény, így a következő héten 320 millió forint lesz a várható főnyeremény. Az eheti ötöslottó és joker nyerőszámokat ide kattintva nézheti meg.

Sztárgyerekek, akik akár híres szüleik ikertestvérei is lehetnének

2020-02-16 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Bonyolult dolog a genetika, ám ezeket a fotókat elnézve annyira mégsem. Hiába, az alma sosem esik messze a fájától. A következő csemeték szüleik ikertestvérei is lehetnének, olyannyira, hogy sokszor még az is kétséges, ki kinek a szülője.

Kobe Bryant halála miatt csináltatott homloktetkót Amber Rose

2020-02-16 15:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Eddig is volt jó pár tetoválása a modell Amber Rose-nak, de az talán még a rajongóit is meglepte kissé, hogy a közelmúltban ő is beállt az arctetovált sztárok (egyre növekvő) sorába. A Slash és Bash szavakat (azaz két gyermeke nevét, mivel ez utóbbi a Sebastian rövidítése) varratta a homlokára, most azonban azt is elárulta, miért. A One on One With Keyshia Cole című beszélgetős műsorban fedte fel, hogy noha nem szeretnék, hogy azt mondják róla: Kobe Bryant meghalt, ő pedig ezért rögtön elrohant tetováltatni, de gyakorlatilag mégis ez történt. "Kobe halála rákényszerített, hogy elgondolkozzak a saját életemen" - magyarázta.

Aurelio: Gumicukor gengszter vagyok!

2020-02-16 15:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ismét összegyűjtöttük a hét legkeményebb beszólásait.

Minél több csalódást kívánt lányának Lionel Richie

2020-02-16 14:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Lionel Richie épp olyan, mint minden édesapa: a lehető legjobbat kívánka gyermekének, Sofia Richinek. Épp ezért szerette volna, ha a lehető legtöbb csalódás éri a fiatal lányt. A legendás énekes meg is magyarázta a látszólagos ellentmondást. "Azt mondtam, sok csalódást kívánok neki. A showbizniszben olyan életet élünk, alol csakis így tudsz majd felépülni, és a sok 'igen-igen' nem olyan szörnyű, így egyszer-kétszer arcon kell, hogy csapjanak" - magyarázta a zenész az American Idol egyik rendezvényén. Gyakorlatilag fel szerette volna készíteni most 21 éves lányát arra, hogy bizony az ő szakmájuk nagyon kemény, és sok kihívással, valamint sok elutasítással kell majd szembenéznie - és nem szerette volna, hogy ha az első nagy pofáraesés teljesen letöri Sofiát.

Mi az? Jó a pattanásra, és ha megissza, az immunrendszert is erősíti

2020-02-16 14:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A búzafű egysze­rűen előállítható zöld élelmiszer. Fél napos áztatás, egy­napos csíráztatás után földbe vetve nyolc-tíz nap alatt, tizenöt-húsz centis zöld füvet kapunk. Önmagában is ehető salátaként, kipréselve pedig a levét ihatjuk. A friss búzafűből préselt édeskés ízű ital régóta ismert. Gazdag fehérjékben és ásványi anyagokban, tartalmaz A-, B-komplex, C-, E- és K- vitamint, fehérjeépítő aminosavat. A természetes klorofill legjobb forrása.  Gyógyhatásai: növeli a szervezet energiaszintjét, erősíti az immunrendszert. Lúgosít, méregtelenít, semlegesíti a testben található toxinokat, tisztítja a vért, a májat, az epét, a vastagbelet.

Megrázó fotók a kecskeméti balesetről – darabokra szaggatta az autót a vonat

2020-02-16 13:35:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Mint arról korábban beszámoltunk, tragikus kimenetelű baleset történt vasárnap reggel, nem sokkal kilenc után Kecskeméten, a Barka utcában. Eddig tisztázatlan körülmények között egy szeméjgépjármű és egy vonat összeütközött. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette. Az MTI fotóin is jól látszik, hogy a jármű kettészakadt, darabjai méterekre szóródtak szét a sín mellett.

Még több tinit molesztált? Újabb vádak merültek fel R. Kelly ellen

2020-02-16 13:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egyre rosszabbul áll a pedofilbotrányba keveredett R. Kelly szénája. Már lassan a kéttucathoz közelít a vádpontok száma. Egy volt barátnője például azzal vádolja, hogy az énekes gyakorlatilag rabszolgaként tartotta és kínozta őt. Emellett a közelmúltban Aaliyah-val kötött házasságáról is igencsak meredek dolgok derültek ki: míg korábban azzal védekezett, hogy nem is sejtette, hogy az énekesnő még csak 15 volt ekkor, bizonyítékok utalnak arra, hogy

Kitiltották a Tinderről, mert túl csinos volt - állítja a szexi modell

2020-02-16 13:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Teljesen ledöbbent a 26 éves modell: pár órával azután ugyanis, hogy regisztrált a társkereső alkalmazásra, le is tiltották, mivel túl sokan jelölték be a profilját kamunak.  Holly Valentine Los angelesben él, de munkája miatt rengeteget utazik, így eleve nehezebb számára az ismerkedés. Ráadásul - mint magyarázza - szexi Insta-fotói ellenére ha randiról van szó, kifejezetten félénk, így jó ötletnek tűnt számára, ha csatlakozik a Tinderhez. Kiválasztotta a legdrágább előfizetést, feltöltött pár képet, jobbra-balra húzott pár srácot, majd elkezdett Trónok harcát nézni.

Hallotta már Vin Dieselt énekelni? Dörmögő Dömötör semmi hozzá képest! videó

2020-02-16 12:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Igencsak meglepte rajongóit Vin Diesel legújabb produkciója: insta-oldalára ugyanis kitett egy videót, amin épp a Someone You Loved című dalt énekli Lewis Capaldi, méghozzá - hogy is fogalmazzunk? - elég sajátos értelmezésben. A színésznem ugyanis a hangterjedelme nagyjából a dörmögően mély és a simán csak mély között mozog, így nem hinnénk, hogy zenei karrierjét szeretné beindítani ezzel a dallal. Viszont kuriózumnak tényleg tökéletes!

A műanyag zacskón túl – Megmutatjuk, milyen a hulladékmentes háztartás

2020-02-16 12:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Természetes, lebomló vagy újrahasznosítható anyagok választásával már eggyel többet tehet a természetért, mint gondolná. Sőt idővel a kukát is kidobhatja.

Ritkaság: királyi szexbútort bocsátottak árverésre

2020-02-16 11:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az eredeti ár feléért, 68500 dollárért, azaz átszámítva kicsit több mint 21 millió forintért bárki megvásárolhatja VII. Eduárd egykori brit király "A szerelem széke" névre hallgató bútorának egyik korabeli másolatát. A szexszéknek is nyugodtan nevehető régiséget még 1890-ben egy párizsi bordélyházban bocsátották a király rendelkezésére, és többféle módon is lehetett alkalmazni. A széken VII. Eduárd akár egyedül is szórakozhatott, de a kialakítása azt is lehetővé tette, hogy egyszerre akár két nővel múlassa rajta az időt. A most árverésre bocsátott szék eredetije a francia bútorasztalos, Louis Soubrier családjának tulajdonában van, de a tárgyból még a 19.

Ezt a hedonista menüt még mindenképp készítse el a böjt előtt!

2020-02-16 11:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Minél közelebb a tavasz, annál nehezebb kivárni az utolsó heteket: a február 26-án kezdődő és húsvétkor végződő nagyböjt előtt még érdemes elkészíteni ezeket a mennyei, ám kalóriadús ételeket.

Rágcsálókkal a táskájában ment nyaralni, hogy ne kelljen fizetnie a hotelszobákért

2020-02-16 10:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egész egyszerűen lehetséges ingyenes szállodai szobához jutni, csak Ryan Sentelle State különleges eljárását kell utánozni. Nevezett amerikai úr ugyanis telerakta az egyik táskáját egerekkel és hörcsögökkel, majd úgy jelentkezett be egy szálloda recepcióján. Természetesen megkapta a kért szobát, majd pár perc múlva felháborodottan tárcsázta a portát azzal, hogy undorító a szobája, mert tele van rágcsálókkal. Előzetesen persze kiengedte a táskájából a kisállatokat, melyek láttán a szálló menedzsmentje megszólalni sem tudott. Amikor a 37 éves férfi jelezte, hogy ezzel a hírrel megkeresi a sajtót is, azonnal felajánlottak neki egy ingyenes szobát.

Ízléstelen tréfa miatt háborog Japán

2020-02-16 10:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A dél-koreaiak meglehetősen bárdolatlan tréfával álltak elő a júliusban kezdődő tokiói nyári olimpia kapcsán.

Aszpirint a virágnak! TOP7 trükk a nagyitól, ami ma is hasznos

2020-02-16 10:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Sokan legyintenek, ha a nagymamájuk valami bölcsességet oszt meg velük, túlzott aggódásnak, felesleges és idejétmúlt okoskodásnak tartják. Pedig igenis sok praktika létezik, amit nagyanyáink még használtak, mára azonban feledésbe merültek.

21 évértékelő lényege, érdemes végigböngészni!

2020-02-16 09:35:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Orbán Viktor, 1999-ben tartotta az első miniszterelnöki év után az első évértékelőt. Aztán jött a többi. Mintha egy vonatút állomásait járnánk végig, a mai, 22. állomás előtt.

Különleges ajándékkal kedveskednek Sas Józsefnek

2020-02-16 09:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Kollégái még a színpadon is gondolnak az otthonában lábadozó humoristára.

Te jó ég, mi történt?! Kylie Jenner lakásának közepe virágos rétté változott - fotó

2020-02-16 09:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nem igazán értjük, mi történt Kylie Jenner lakásának földszintjén, az azonban biztos, hogy a modell mintha egy virágos réten állna, úgy szelfizett. A térd fölé érő napraforgók tény, hogy jól néznek ki a fotón, de azért egyetlen posztért behordani ennyi növényt a lakásba?! Vagy talán ott is maradnak egy ideig? Na, az még szürreálisabb lenne! Kíváncsian várjuk a fejleményeket...

Beugrott modellkedni Neymar - komoly büntetésre számíthat

2020-02-16 09:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Paris SG brazil ásza, Neymar rossz fát tett a tűzre, ezért gyaníthatóan pénzbüntetéssel számolhat.

Megőrül a bunyóért – Rettegnek Jennifer Aniston bomba erős egyeneseitől

2020-02-16 09:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A rosszfiúk aligha mernek kikezdeni Jennifer Anistonnal a lakhelyén, Bel Airben, ugyanis tudják, hogy a pofonjai méretesek.

Megható, mit üzent szerelmének Tóth Gabi: Elveszett voltál és magányos - akárcsak én

2020-02-16 08:45:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Két évvel ezelőtt talált egymásra Tóth Gabi és Krausz Gábor - azóta pedig szerelmük gyümölcse is megszületett már. Az énekesnő megható sorokkal emlékezett meg az elmúlt időszakról Insta-oldalán. "Emlékszel még szerelmem, hogy milyen volt az előző életed? Mert nekem minden feledésbe merült 2 éve ezen a napon! Emlékszem , mennyire izgultam amikor közeledtem feléd... istenem milyen elveszett voltál és magányos.. akárcsak én.. és pontosan tudtam, hogy vége lett az addigi életemnek! Ahogy a tiédnek is drága szerelmem!

Tapintással hallanak a siket gyerekek

2020-02-16 08:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Beethoven születésének 250. évfordulóján az Óbudai Danubia Zenekar azoknak mutatott utat a zenéhez, akik a leginkább azonosulni tudnak a zeneszerző szenvedéseivel: a hallássérülteknek.

Felesége halálát követően akart végezni ágyhoz kötött lányával a mosonmagyaróvári férfi

2020-02-16 08:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Pénteken kora délután egy idős, mosonmagyaróvári, 71 éves férfi végzett lányával, majd önmagával is végezni akart. Amikor a rendőrök - bejelentést követően - kiértek a helyszínre, az ötvenéves nő már nem élt, apja életét azonban sikerült megmenteni.  A férfit jelenleg is intenzív osztályon kezelik. Állapota kritikus, kómában van. Az RTL Klub híradójából kiderült: az áldozat mozgáskorlátozott volt, születése óta ágyhoz volt kötve. A súlyosan beteg apa egyedül nevelte őt, miután felesége nem sokkal korábban elhunyt. A csatorna által megkérdezett pszichiáter, Dr. Feller Gábor szerint a férfi alighanem kilátástalannak érezhette a helyzetüket, ezért dönthetett a gyilkosság-öngyilkosság mellett.

Mulasztás okozta a sportklasszisok halálát

2020-02-16 08:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Se szeri, se száma az ismert sportolókat ért légi baleseteknek. Kiderült, a tragédiák kiváltó oka túlnyomóan emberi hiba eredménye. Nem kivétel ez alól a volt kosaras, Kobe Bryant januári végzete sem. Íme, az ismertebb tragédiák közül négy. 

Bőrszoknya és brutál dekoltázs - rég láttuk ilyen szexinek Dakota Johnsont

2020-02-16 08:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egyszerűen nem találunk szavakat Dakota Johnson szettjére, amit egy Los Angelesben tartott eseményre vett fel a minap. A színésznő, akinek a stílusa általában inkább amolyan "lány a szomszédból" vonalat képvisel, néha dögösebb, de inkább visszafogottabb, kényelmesebb darabokkal. Most azonban tetőtől talpig a Gucci 2020-as kollekciójából válogatott, és bizony igencsak szexi lett a végeredmény. Elég csak pár pillantást vetni a sztár dekoltázsára.

A véletlen tette hőssé a három kecskeméti kamasz fiút

2020-02-16 07:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A kollégisták a zuhogó esőben fedeztek fel egy lépcsőről lezuhant idős bácsit, akihez azonnal mentőt hívtak. Míg megérkezett a szakszerű segítség, kabátjukkal melegítették a 77 éves férfit és tartották a fejét.

Dánia megtanulta félni Szita Zoli nevét – interjú

2020-02-16 07:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az első öt meccs bravúrjai után a maradék kettőre kifogyott a szél kézilabda-válogatottunk vitorlájából, de Eb-kilencedik helye így is méltányolandó. A 21 éves válogatott Szita Zoltántól, a pokoli lövőerejű balátlövőtől kérdeztünk, aki jelenleg a lengyel Wisla Plockban játszik.

Rejtélyes szerencsekarkötő védi Wolf Katit

2020-02-16 07:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Túl a válásán újult erővel, igazi szexbombaként robbant be legújabb dalával a kétgyermekes énekesnő, akinek Tom Hardy az álompasi.