Az elmúlt 48 óra cikkei: 24
Borsonline hirportal.com

hirdetés

Albérletet keresel? Megtaláltad!Szeretettel várunk Budapest zöld szívében, a Hermina Happy Land II. ben, az Öv utcában!

Tudj meg többet

VV Fanni elrablója gyászol a börtönben

2018-11-21 03:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Családi tragédia sújtotta az előzetesben ülő B. Lászlót, elveszítette imádott nagyapját. A börtön udvarán, feszület előtt, gyertyával emlékezhetett meg szerettéről, a temetésen ugyanis nem vehetett részt.

Veronai buszbaleset: Letagadta a sofőr a hozzátartozónak, hogy ő vezette a buszt

2018-11-21 03:10:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Közel két év elteltével sikerült találkoznia a veronai elhunytak egyik hozzátartozójának V. János sofőrrel. Szendrei Endre hosszú várakozás után a háza előtt szólította meg a vezetőt, és egy órát beszélt vele.

Földbe döngölték kollégái Orosz Barbit

2018-11-21 03:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Elszabadultak az indulatok a NőComment stúdiójában, amikor az állati szőrmék kerültek szóba. A színésznők valamennyien egyet­értettek abban, hogy az állatszőr viselése kegyetlen dolog. Kovács Patrícia meg is nevezte Orosz Barbarát, akit Ábel Anita egy pikáns viccel ekézett tovább.

Piedone nyomában – portréfilm Bud Spencer életéről péntek este 21.55-től az M5 műsorán (x)

2018-11-21 00:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A több mint négy éven át, négy országban és negyvenöt közreműködővel forgatott, átfogó portréfilm, amellett, hogy egy legendás színész életművét tárja a nézők elé, egy kivételes személyiség eddig kevésbé ismert arcát is bemutatja. Egykori sportolótársai, színész kollégái, barátai és családtagjai mesélnek a világ legnagyobb pofonosztójáról, akiről az is kiderül, hogy imádott bennünket, magyarokat. „Bud Spencer mélyen vallásos, példás családapa volt, aki 6 nyelven beszélt és három egyetemre járt. Emellett amatőr bokszoló, autóversenyző, rögbi játékos, olasz úszóbajnok és vízilabdázó volt, aki az UNICEF nagyköveteként a vakokért kampányolt, ill.

Álmában tépte le a szembejövő busz a fiatal fiú karját - 18+ videó

2018-11-20 20:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Karját vesztette egy fülöp-szigeteki fiatal férfi, miután elszunyókált a hazafelé tartó buszon. Egy szemtanú elmondása szerint a férfi keze kilógott az ablakon, ám a szembejövő busz valamiért túl közel haladt el mellettük és elkapta végtagját. A baleset utáni pillanatokról egy videó is készült, ahol már csak az látszik, hogy a szerencsétlenül járt fiatal a buszon ül és sír. Feltehetően sokk hatása alatt is van. A szemtanúk szerint a mentősök nagyon későn értek ki a helyszínre, de sikerült ellátniuk a férit és kórházba szállították. Végül amputálni kellett a teljesen szétroncsolódott karját.

Horrorlényt hozott világra a kecske, a gazdák is megrémültek - 18+ videó

2018-11-20 20:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Félelmetes torzszülöttnek adott életet egy fülöp-szigeteki kecskamama. A patás állatka november 2-án kezdett vajúdni, ám valami gond adódott a szülésnél, így az állatorvos császármetszéssel segítette világra a kis kecskéket. Amint kiemelték a második gidát is, azonnal tudták, hogy mi okozta a komplikácókat, ugyanis kis kecske helyett egy teljesen felismerhetetlen szörnyet segítettek a világra. – Úgy nézett ki, mintha félig ember, félig pedig malac lenne – mondta az állat 40 éves gazdája, Josephine Repique. Sajnos a két újszülött gida és a kecskemama is elpusztult a szülés során.

Öltözzön flamingónak! Ez a legújabb trend a sztárvilágban

2018-11-20 19:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Pink hátán pink!

Csányi Sándor filmje lett a legjobb dráma

2018-11-20 19:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Szász Attila által rendezett Örök tél című alkotás már számos díjat bezsebelt, többek között a legjobb európai tévéfilmnek járó díjat, illetve a legjobb rendezőnek járó díjat is kiérdemelte. A legújabb elismerést, vagyis a legjobb filmdráma díját a floridai Fort Lauderdale Nemzetközi Filmfesztiválon kapta meg a lágerfilm.

Meztelenül kergette, majd hányásig püfölte volt barátnőjét

2018-11-20 19:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Jack Bushell ellen már korábban is távoltartási végzést kért volt barátnője, Jade Gallagher, mert halálosan megfenyegette, sőt meg is verte őt. A dolgok azonban teljesen félresiklottak, amikor november 17-én mind a két fél ugyanazon a dél-shieldsi szórakozóhelyen bukkant fel.

Ezt komolyan gondolták?! Szexelő jegesmedvékkel teremt ünnepi hangulatot a pláza

2018-11-20 18:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ezt elég csúnyán benézték. Szerencse, hogy nem lett belőle nagyobb botrány.

Táncolni ment a temetőbe: félpucér lány vonaglott a sírok között - videó

2018-11-20 18:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A 22 éves Anna Ottorbeck egyáltalán nem jött zavarba attól, hogy az általa önkényesen táncparkettnek kinevezett Howff temető körüli házakból láthatják igen elvont produkcióját, na meg a fedetlen melleit. A skót nő híres táncos szeretne lenni, és azért ment a temetőbe, hogy ott gyakorolhasson. Mint mondja, meg kell szoknia, hogy akkor is élvezze, amit csinál, ha közben kinevetik, vagy éppen nincs rajta ruha. A jordanstone-i művésziskola hallgatójának kortárs előadásán több járókelő is felháborodott, majd csúnyán odakiabált neki. De legtöbben egyszerűen  csak őrültnek tartották és kinevették őt, a valójában inkább félelmetesre, mint viccesre sikerült tánca láttán.

Így lesz sikeres az online társkeresés - tippek

2018-11-20 17:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az online társkeresés napjaink egyik legkézenfekvőbb, ám korán sem legegyszerűbb párkeresési formája. Van azonban szerencsére néhány apró trükk, amivell növelheti esélyeit, hogy végre önre is rátaláljon az igaz szerelem. A férfiak 47, a nők 36 százaléka csupán huszonöt vagy ennél is kevesebb szóban mutatkozik be a profilján, ez pedig az amerikai eHarmony társkereső oldal szakértői szerint egy hatalmas elszalasztott lehetőség. Persze az sem jó, ha szinte mindent leírunk magunkról, valahol a kettő között találjuk az aranyközéputat – mondják. Érdekesség, hogy azok a férfiaknak, akik romantikusnak jellemzik magukat, nagyobb sikerük van a nők körében.

Jön a karácsony: muszlim terrortámadásoktól tartanak a világban

2018-11-20 17:10:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A brit terrorelhárítók szerint ébernek kell lennie a vásárlóknak és az árusoknak is a közelgő karácsonyi vásárlásokra való tekintettel, amellett, hogy biztonsági őrök és rendőrök is nagyobb számban fogják biztosítani a nagyobb csomópontokat, utakat, bevásárlóközpontokat. Kampánnyal is készülnek, különböző információk kihelyezésével, melyek emlékeztetik a nyilvánosságot arra, hogy döntő szerepet játszanak a terrorista fenyegetés leküzdésében.

Biztonsági övvel fojtotta meg öccsét a hatéves kislány

2018-11-20 17:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az apa a boltban vásárolt amikor a felfoghatatlan tragédia történt.

Halász János: a migráció veszélyt hoz Európára

2018-11-20 16:50:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A brüsszeli terrortámadás ismét azt igazolja, hogy a migráció veszélyt hoz Európára – jelentette ki az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke. Halász János elmondta: a testület a Terrorelhárítási Központnál (TEK) tartott kihelyezett zárt ülést, ahol a fő téma ismét a migráció volt. A politikus közölte: meggyőződtek róla, hogy a TEK megvédi Magyarországot. Emellett szó volt arról, hogy a határkerítés biztonságot jelent az országnak, ennek köszönhetően a terrorveszély csökkent. Kiemelte: mind az európai, mind a magyar terrorelhárító szervekre egyre több feladat hárul.

Hollik: Gyurcsány nyilatkozzon, jutott-e Magyarországra a nemzetközileg körözött üzlettársa által ellopott pénzből

2018-11-20 16:40:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője szerint Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének nyilatkoznia kell, milyen kapcsolat fűzi az Interpol által körözött bolgár üzletemberhez.

Ez az apa tényleg bármire képes a gyerekéért, bármire!- videó

2018-11-20 16:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az alábbi videóban szereplő alaszkai apa (szerintünk) az év egyik legesélyesebb indulója az év édesapja címért zajló versenynek. Természetesen a Kyle nevű férfi nem nevezett be semmilyen megmérettetésre, cserébe viszont mindent megtett, hogy a hároméves lánya, Adalynn végre kezei közt tudhassa a már régóta vágyott játékát, egy mini-konyhaszekrényt. Az Anchorage városában, egészen pontosan egy helyi kocsibeállón játszódó jelenet a bizonyíték arra, hogy még a természet sem állhat egy gyerek és a hőn áhított játéka közé, főleg, ha az illető csemete egy ilyen hősies apával van megáldva.

Ismét pszichiátriára zárták a Melrose Place egykori sztárját

2018-11-20 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nem túlzó a kijelentés, miszerint Heather Locklear, a Melrose Place vagy épp a TJ Hooker egykori sztárja nem épp a legjobb éveit éli: csak idén több alkalommal szorult pszichiátriai kezelésre, és a hatóságokkal is meggyűlt a baja. Tavasszal például nem csak a barátját verte meg, de a lakásához kiérkező rendőröknek is nekiesett. Nos, úgy tűnik, így az év vége felé sem sikerült összeszednie magát a szebb napokat látott sorozatsztárnak. A Page Six értesülései szerint vasárnap délután ugyanis ismét pszichiátriára zárták - elvileg 72 órás megfigyelés alatt tartják, amit a bíróság rendelt el.

Snoop Dogg a biztonság kedvéért magának is megköszönte a kemény munkát

2018-11-20 15:45:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A rapper csillagot kapott a hírességek sétányán.

Hogy mi? Emberi hangon énekel ez a macska! - videó

2018-11-20 15:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egészen különleges képességgel bír egy japán macska, Chibi Maru, aki a gazdáival és három macska testvérével él együtt. A fekete-fehér cica különleges képessége, hogy a fajtársaitól egészen eltérő hangon képes megszólalni, nagyjából úgy, ahogy például egy nepáli hagyományőrző népi énekes tenné. A macska gazdái és a netezők milliói által is elismert produkció macskakörökben egyébként valószínűleg annyira már nem számít nagy számnak, legalábbis Chibi Miru testvéreinek értetlenkedő arca erre enged következtetni. (via

Rémisztő: gyilkossággal fenyeget a télapós telefonos alkalmazás - videó

2018-11-20 15:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Játékos kis alkalmazást telepített egy anyuka, hogy némi ünnepi hangulattal ajándékozza meg hároméves kisfiát. Kersty Elizabeth Taylor azt hitte, az Amazon gyerekeknek szánt részlegéről letöltött Santa Call 2018 (Hívás a Télapótól) app ártatlan kis szórakozás lesz. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna.  A program - valamilyen beteges ötlettől vezérelve - ugyanis úgy lett megírva, hogy ha “tárcsázzák” rajta a télapót, az egy igencsak brutális üzenettel jelentkezik be, amiben gyakorlatilag gyilkossággal fenyegetőzik. “Meg foglak találni és meg foglak ölni” - hallatszik a cseppet sem gyerekbarát szöveg.

Vécéket tisztított diákként - öt titok Jennifer Anistonról

2018-11-20 14:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Noha manapság egyet jelent a neve Hollywooddal és a sztársággal, nem volt ez mindig így. Anno sokan nem hitték, hogy bármire is viheti Jennifer Aniston, aki azért, hogy eltartsa magát, kész volt igen piszkos melókat is elvállalni.

Megható dolgot tett az olasz IKEA a kóbor kutyákért

2018-11-20 14:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Meglepő, de annál ésszerűbb az az akció, amivel egy IKEA állt elő Cataniában, Szicíliában. Az áruház dolgozói úgy döntöttek, a téli hónapokra befogadják a helyi kóbor kutyákat, akiket etetnek, szárazon és melegen tartanak a hideg időszakban. Így néhány szerencsés négylábú még gazdára is találhat az ideigelenes otthonának köszönhetően.  A dolgozók megható akciójáról egy vásárló készített videót, amit fel is töltött Facebookra, ennek köszönhetően hamar sokakhoz eljutott a szívmelengető kezdeményezés híre. (via

Megrázó: Harci kutyával tépette szét a család házimacskáját az elmebeteg szomszéd

2018-11-20 13:50:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Tragédiával kezdődött a kecskeméti Kapás család vasárnapja. A család kölyökmacskája reggel átkóborolt a szembe szomszéd kertjébe, melyet egy harci kutya őriz. A szomszéd a két állat közötti ellenszenvet látva nem sietett a macska segítségére. A családfő, Kapás Ervin elmondása alapján őrjöngve biztatta kutyáját, hogy tépje szét a kiscicát. – A szomszédom egy harci kutyát tart, melyet állandóan üt-ver. Gyakran halljuk a szomszédokkal, hogy a kutya keservesen vonyít, miközben a gazdája ütlegeli – mondta. Kapás állítása szerint a család megrökönyödve hallgatta, ahogy a férfi a kismacska ellen hergelte kutyáját.