Az elmúlt 48 óra cikkei: 66
Borsonline hirportal.com

hirdetés

Albérletet keresel? Megtaláltad!Szeretettel várunk Budapest zöld szívében, a Hermina Happy Land II. ben, az Öv utcában!

Tudj meg többet

Szulák Andrea: Pánikbetegség vezetett Cserháti Zsuzsa halálához

2019-06-20 03:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Barátnője és pályatársa, Szulák Andrea szerint tizenhat évvel ezelőtt nem ismerték fel orvosai, hogy Cserháti Zsuzsa pánikbeteg. Pedig az énekesnő lelkét felemésztő kórnak is szerepe lehetett tragikusan korai halálában.

Rejtélyes eltűnés Maglódon: Egykori orgazda áll a zsaruk célkeresztjében

2019-06-20 03:10:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Kocsilopásokkal kapcsolatos orgazdaság és az azonosítójuk eltüntetése miatt korábban már meggyűlt a baja a törvénnyel a férfinak, akit a luxusautók szerelésével foglalkozó Pintér Gyula eltűnésével kapcsolatban vett őrizetbe a rendőrség.

Tóth Gabi gömbölyödő pocakkal is bírja a strapát

2019-06-20 03:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Elszabadult a pokol a Sztárban sztár szereplőválogatásán, amikor az egyik jelentkező egy fazék pörkölttel érkezett a TV2 stúdiójába. A zsűritagok szerint nem túlzás, hogy elképesztő karakterekkel találkozhatunk ősszel. 

Yvonne Turner: Tanulom a magyar Himnuszt (x)

2019-06-20 00:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Első ízben öltheti magára a nemzeti színű mezt Yvonne Turnernek, a magyar női kosárlabda-válogatott honosított amerikai védője. A játékos már gőzerővel tanulja a Himnuszt, hogy teli torokból énekelhesse a június 27-én rajtoló Európa-bajnokságon.

45 percig melegítette a mikróban a vacsorát, aztán beperelte az áruházat, mert megégette az étel a száját

2019-06-19 20:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az Angliában élő Kylie Jarman feltehetőleg soha életében nem használt mikrohullámú sütőt, így történhetett meg vele a különös incidens. A 20 éves norfolki lány ugyanis egy félig elkészített ételt vásárolt az egyik áruházban, majd hazaérve betette a vacsoráját több mint háromnegyed órára a mikróba, ahogyan ő azt a használati utasításban olvasta. Miután letelt a 45 perc, felháborodva tapasztalta, hogy a vacsora szinte teljesen odaégett, ráadásul az a kicsi ép rész, ami maradt, a száját is megégette, amikor megpróbálta megenni. Jarman annyira felháborodott az áruház felelőtlenül kiadott használati utasításán, hogy előbb kiírta a Facebookra, hogy mekkora tragédia történt vele, később pedig a fogyasztóvédelemhez fordult.

Csoda: a hároméves már a vízfelszínen lebegett, amikor hős idegenek utána vetették magukat - videó

2019-06-19 19:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy kínai kisvárost kettészelő folyóban egy gyermeket látott meg lebegni a víz tetején egy csapatnyi ember 2019. június 13-án. A kislány édesanyja kétségbeesve kiabált a partról segítségét, mert ő nem tudott úszni. Két férfi azonnal a mozdulatlan – utóbb kiderült hároméves – gyermek után ugrott, és kihúzta őt a partra. Azonnal megkezdték a lányka újraélesztését, ami csodával határos módon sikeres volt. A kórházban kiderült, hogy a gyermeknek óriási szerencséje volt, és semmilyen maradandó károsodást nem szenvedett a borzasztó balesetben. A kislány édesanyja ezután próbálta felkeresni a hét életmentő fiatalt, hogy megköszönje nekik lánya életét.

28 elsős kislányt molesztált a pedofi, akinek ez volt az első éve tanárként

2019-06-19 19:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy ohioi testneveléstanárt azzal vádolnak, hogy 28 elsős kislányt molesztált abban az általános iskolában, ahol tanárként dolgozott.

Feldühödött helyiek vágták le bosszúból egy pedofil férfi heréit

2019-06-19 18:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A dél-afrikai rendőrség csoportos gyilkosság miatt nyomoz, mert egy pedofíliával vádolt férfit meglincseltek a környéken lakók. A meggyilkolt férfinek – kinek személyazonosságát nem fedték fel – valószínűleg köze lehetett egy korábbi kegyetlen bűncselekményhez. A gyanú szerint két fiatal lányt, egy 14 és egy 18 évest támadott, majd erőszakolt meg társaival. A szörnyű bűncselekmény után a rendőrség viszonylag gyorsan kézre kerítette a gyanúsítottakat, akik szabad lábon védekezhettek. A helyiek azonban úgy tűnik, nem nézték jó szemmel azt, hogy az igazságszolgáltatás ennyire kesztyűs kézzel bánik a pedofil férfival, ezért saját kezűleg álltak bosszút az erőszaktevőn.

Cookyék felszántják a Budapest Parkot!

2019-06-19 18:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Őrületes partira készül a Rádió 1 csapata, akik hazai és külföldi DJ-kel karöltve perdítik táncra a közönséget pénteken.

Teljesen megbénítja a nőt, hogy váratlanul megint elkezdtek nőni a mellei

2019-06-19 18:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy 46 éves thai nőnek hónapokkal ezelőtt megint elkezdtek nőni a mellei, és hamar akkorákra nőttek, hogy képtelen dolgozni, sőt lassan járni is. A nő természetesen felkeresett orvosokat is, akik egyelőre annyit tudtak csak kizárni, hogy rákos daganatokról van szó, ezen kívül semmi. Ahogy a helyi sajtónak Lam Phrai Si Nuan elmondta, először három éve kezdtek nőni a mellei, de akkor nem változott jelentősen a méretük, 8-9 hónappal ezelőtt durvultak el a dolgok - olyannyira, hogy mára rendkívül súlyos terhet jelentenek neki, lehúzzák a vállait, fáj miattuk a háta és a dereka.

Gyerekkel is buli a VOLT

2019-06-19 17:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az idei soproni VOLT Fesztiválra a 12 éven aluliak számára a belépő csupán egy, a fesztiválról szóló rajz vagy festmény, és a szervezők minden lurkót lufival és vattacukorral várnak Sopronban június 26. és 29. között. Jövő szombaton a fesztivál túrán lehull a lepel arról, mi van a sztárok uralta nagyszínpadon és mögötte, milyen járgányokkal építik fel ezt a csodavilágot, és hogyan kommunikálnak egymással a szervezők ekkora területen, de ugyanezen a napon egy fergeteges családi Pompom partyn anyu, apu és a gyerekek együtt rophatják. Ezen kívül mesejátékok, különféle kézműves műhelyek, sőt, gyerek tehetségkutató is színesíti a programot.

Dobogóval hálálná meg szurkolóinak a biztatást Kiss Norbert a Hungaroringen

2019-06-19 17:25:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Második hétvégéjén Magyarországra érkezik a kamion Európa-bajnokság mezőnye. A kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert hazai pályáján mindenképp szeretne dobogóra állni, hogy így köszönje meg szurkolóinak és támogatóinak az évek óta tartó töretlen bizalmat és biztatást. A német Tankpool24 csapat magyar versenyzője futamgyőzelemmel kezdte a FIA ETRC 2019-es évadát: Misanóban esős futamban állhatott a dobogó tetejére.  A magyar szerelőkkel kiegészült német csapat idén Kecskeméten készíti fel a versenykamionokat, a hungaroringi forduló előtt pedig nemcsak a szükséges szervizt hajtották végre Kiss Mercedesén, hanem kisebb fejlesztéseket is végrehajtottak.

Elhunyt Horváth Ádám, a Szomszédok atyja

2019-06-19 17:05:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nyugodjék békében!

Hősként ünnepelték a férfit, aki lehúzott a sínekről egy ráborult idős férfit, és ezzel megmentette az életét - videó

2019-06-19 17:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egészen furcsán néz ki a baleset, ami majdnem halállal végződött. Bárhogy is történt, így néz ki egy hétköznapi hőstett.  Egy 85 éves cseh férfi úgy száguldott neki egy leeresztett sorompónak, mintha ott se lett volna, lehet, hogy tényleg nem vette észre. Miután átpasszírozta magát a sorompón, kicsit még lógicsál a motoron, aztán a síneken leszédül róla. Egy közeli járókelőnek szerencsére feltűnt az eset, és odaszaladt hozzá, először elhúzta a férfit, aztán elhúzta a motorját is - éppen a legjobb pillanatban, ugyanis a vonat pont beérkezett az állomásra.

Átadták Budapest díszpolgári címeit

2019-06-19 16:45:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Tarlós István főpolgármester átadta Budapest díszpolgári címeit a Fővárosi Közgyűlés szerdai ünnepi ülésén. Az elismerő címben nyolcan részesültek, akik „a főváros életében jelentős, meghatározó szerepet töltenek be”, és „kiemelkedő teljesítményükkel Magyarországnak, Budapestnek dicsőséget szereztek”. Díszpolgári címet kapott Béres Ilona Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas színművész, Csókay András idegsebész, Darnyi Tamás négyszeres olimpiai bajnok úszó, Hargitay András Európa- és világbajnok úszó, Kállai Kiss Ernő klarinétművész és Korda György előadóművész. Az elismerést posztumusz kapta meg Antall József, Magyarország első szabadon választott miniszterelnöke és Mindszenty József bíboros, hercegprímás, esztergomi érsek.

50 ezer eurós szobrot vert le egy hároméves

2019-06-19 16:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Valószínűleg minden szülő egyik legszörnyűbb rémálma, ha elszabadul a gyereke, és összetör valamit. Hát, ez történt most Svájcban, ahol egy hároméves kisgyerek nem a konzerveket döntötte fel, és nem egy poharat tört össze, hanem levert egy 50 ezer eurós műtárgyat, egy legyet ábrázoló műanyagszobrot, aminek letört a szárnya. A svájci média arról írt, hogy az anyát a sírás kerülgette, de a galéria vezetősége megnyugtatta, hogy semmi helyrehozhatatlan nem történt, komoly kár nem esett, úgyhogy megúszták a dolgot.

550 milliós Aston Martinnal száguld James Bond

2019-06-19 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy ultramodern, 1,5 millió fontot (550 millió Ft) érő Aston Martin Valhallával száguld majd legújabb filmjében James Bond, az angolok kedvenc 007-es titkos ügynöke. A fantasztikusan áramvonalas, V6-os turbó benzinmotorral és elektromos hibrid rendszerrel felszerelt sportautó 320 kilométeres végsebességre képes, és mindössze ötszáz darab készül belőle. 

A Balatonon töltődnek Marsalkó Dávidék

2019-06-19 15:45:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ha bulik és nyaralás, akkor a Halott Pénz csapatának Siófok, és a PLÁZS biztos nem maradhat ki a vakációból. A Nagystrand fehér homokos partszakaszán este ugyanis beindul a felhőtlen szórakozás. -Mindig kiemelten kezeljük a Plázsos fellépéseket, szeretünk ott fellépni. Az eddigi tapasztalataink nagyon jók, reméljük idén is velünk tart a közönség erre a különleges helyszínre - mondta Marsalkó Dávid, a zenekar frontembere, aki azt is elárulta, hogyha a Balaton közelében járnak, mindig igyekeznek kihasználni a lehetőséget egy kis lazításra, és a pörgős fesztiválszezonban a vízparton töltekeznek.

Madonna miatt irtózott a nőktől Michael Jackson

2019-06-19 15:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Madonna miatt hunyt ki az érdeklődés a nők iránt Michael Jacksonból. Legalábbis ezt állítja a tíz éve elhunyt zenész jó barátja, Mark Lester. – Volt egy bizonyos pont az életében, amikor Michael kiábrándult a nőkből. Egy alkalommal Madonna el akarta csábítani, ezért felhívta a hotelszobájába. Amikor belépett, ő már az ágyban feküdt anyaszült meztelenül. Michael rápillantott, majd elszaladt – árulta el a Mirrornak Mark. A férfi korábban más teóriával is előállt már: évekkel ezelőtt kitálalt arról, hogy valójában ő a biológiai apja Jacko két gyerekének, Prince-nek és Parisnek.

Májra is, fejbőrre is diófalevél

2019-06-19 15:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A kiskertek koronázatlan királya a diófa. Lombkoronája hűs árnyat ad a ká­nikulában, és minden része hasznos. Gyógyteát a levelé­ből készítünk, amit nyáron gyűjthetünk, amikor még szép sötétzöld a színe, nem rozsdafoltos. Vértisztító, serkenti a máj működését, étvágyjavítónak ihatjuk. Enyhe hasmenésre, vérzések csillapítására is jó. Cukorbetegeknek is ajánlott, szabályozza az anyagcserét. Külsőleg összehúzó és fertőtlenítő hatása miatt alkalmas a bőrkiütések, pattanások, kelések kezelésére, visszeres lábak borogatására. Szemgyulladáskor a szürke hályog megelőzését, a szem vér­ereinek tisztítását szolgálja.

Horváth Tamásék itthon hagytak egy családtagot

2019-06-19 14:47:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Horváth Tamás Mexikóban nyaralt a családjával. A kis csapatból egy valaki viszont hiányzott: a kutyájuk, Goku, aki ezúttal a nagymamával maradt Magyarországon. A távoli pihenéssel járó repülős utakra rendre kutya nélkül indulnak, másrészt aggódtak a mexikói szúnyogveszély miatt is. De terveznek még nyári kirándulást, ahova a kis kedvencük is mehet.

Leszámolt a férfiakkal Jennifer Aniston?

2019-06-19 14:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A férfiak jönnek és mennek… inkább egy kutyához le­szek hűséges – jelentette be Jennifer Aniston. Miután Brad Pitt-tel és Justin Theroux-szal szakított, teljesen kiábrándult a szerelemből a Jó­barátok színésznője, ezért úgy döntött, randizás helyett két ku­tyusának szenteli minden szabadidejét. – Semmi sem hasonlítható ahhoz a kapcsolathoz, ami em­ber és kutya között szövődik. Csak az a kár, hogy nem élnek addig, ameddig kellene. Túl ha­mar búcsút kell intenünk nekik, ami elszomorít. De amíg velem vannak, őszinte szeretetet adnak, igaz barátok. Persze vannak em­ber barátaim is, de a kutyáim sokkal különlegesebb helyet foglalnak el a szívemben – szögezte le az Expressnek adott interjúban Aniston, akinek már két éve nem volt komoly kapcsolata.

Túladagolta a nyugtatót Iggy Pop

2019-06-19 14:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Július 24-én a Budapest Parkban ad koncertet a legendás punkzenész, Iggy Pop. Egykori kedvese, Bebe Buell most egy igen bizarr történetet osztott meg. Egy 1973-as koncerten ugyanis a rocker elefántoknak szánt nyugtatót vett be. – Megpróbált színpadra állni, de gyorsan fel kellett adni a dolgot, mert képtelen volt előadni. Tehetetlennek éreztem magam és kínosan, hogy végig kellett néznem, ahogy ilyen helyzetbe hozta magát – mesélte Buell.

Árulkodó a dinnye színe

2019-06-19 13:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Ön is kopogtatja a dinnyéket az áruházakban és a piacokon? Pedig nem ez a legjobb megoldás, hogy megtudja, melyik a legfinomabb. A kopogtatással csupán az derül ki, hogy a gyümölcs túlérett-e. Ilyenkor a hangja hordósabb, mivel belül a húsa meg van szakadva. Azonban ezzel a trükkel könnyen melléfoghatunk. Próbálkozhatunk a dinnye súlyával, ugyanis minél nehezebb, annál több benne a víz, tehát annál érettebb. Fogjunk meg több, nagyjából egyforma méretűt, és hasonlítsuk össze a súlyukat. A másik dolog, amit mindenképp meg kell nézni, az a földön fekvő rész. Minél sárgább, annál több időt töltött a földeken a dinnye, tehát annál érettebbnek kell lennie.

Brutális felhőszakadás várható ma több megyében

2019-06-19 13:04:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Több megyét érintően másodfokú riasztásokat adott ki felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a délutáni órákban rövid idő alatt jelentős mennyiségű csapadék hullhat.

Még az orvosok sem tudták megfejteni, hogy mi lehet, a titokzatos fekete folt a kislány szájpadlásán

2019-06-19 13:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Darian Depreta kislányával, Bellával játszott, amikor észrevette, hogy gyermeke szájpadlásán egy hatalmas fekete folt van.

Kövérnek hiszi magát Britney Spears

2019-06-19 12:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

További terápiára szorul Britney Spears? Az énekesnőnek látszólag önértékelési zavara van, amióta kijött a pszichiátriáról, erre pedig az egészsége is rámehet. Az Instagram-oldalán közölte rajongóival: sürgősen fogynia kell néhány kilót, és emiatt keményebben edz, mint valaha. Mindehhez egy videót is mellékelt, amelyen falatnyi sortban és sportmelltartóban mozgatja át magát. Rajongói nem győzték dicsérni a kétgyermekes, 37 éves énekesnő már így is tökéletes alakját, és attól féltik, kórosan lefogy majd.

Milliós kárt okozhat, mégsem bántható a fakopáncs

2019-06-19 12:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az idegeire megy egy harkály állandó kopácsolása a Pest megyei Józsefnek. Lassan már ott tart a férfi, hogy meghúzza a ravaszt, azzal azonban bűncselekményt követne el.

Csütörtökön a Borsban: VÉGZETES SZERELMEK magazin!

2019-06-19 11:40:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

“Ha szeretni akarsz valakit, szeresd itt és most. Szeresd! Mert senki nem tudja, mi történik a következő pillanatban.” (Tara Brand)

Horvátországban nyitott bárt Anger Zsolt

2019-06-19 11:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az Endre Bar a nevét valószínűleg a színész az Aranyéletben játszott karakteréről kapta, és a magyar rajongók máris jelezték: betérnek Angerhez egy italra.

Engedéllyel az árokba is mehet az esővíz

2019-06-19 11:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Esővízzel még akár a vízszámláját is megkurtíthatja. A háztetőn összegyűlt csapadékot érdemes összegyűjteni és felhasználni.

Halott Pénz: „Mindig kiemelten kezeljük a Plázsos fellépéseket”

2019-06-19 10:35:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A nyár egyik legforróbb bulija vitathatatlanul június 22-én lesz a siófoki PLÁZSon, ahol egy éjszaka tombolhatunk a Halott Pénz dalaira és a Balaton egyetlen Necc Partyjára, a Calzedonia Beach Partyján.

Allergiás a romantikára a fiatal nő

2019-06-19 10:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Randiról szó sem lehet: egy ajándékba vásárolt virág vagy éttermi vacsora szörnyű kínokat okozna a 24 éves Laurának.

Fiával égeti a kilókat Gesztesi Károly

2019-06-19 10:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Fiával sportol együtt Gesztesi Károly. A színész régi vágyát valósíthatta meg: medencét épített az otthonához, amit rögtön fel is avatott a most 18 éves Márkóval. A fiatalemberről és édesapjáról már rég láthattunk közös képet, bár azt a rajongók is észrevehették, hogy az utóbbi évben Márkó megemberesedett. – Nem szabad pálcát törni senki felett, már egy ideje abbahagyta a vízilabdát, de szeretnénk közösen újra elkezdeni. Most a tanulás és a pályaválasztás van fókuszban nála, ami nagyon nehéz dolog egy gyerek életében. Teljes mértékben tá­mogatom mindenben, és természetesen amiben tudom, segítem őt.

83 éves nagymamát ütött el Vilmos és Katalin konvoja, az áldozat súlyosan megsérült

2019-06-19 09:41:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

83 éves nőt ütött el Vilmos és Katalin konvoja, az áldozat súlyos sérülésekkel került kórházba. A baleset hétfőn kora délután történt, amikor a hercegi pár Londonból Windsorba tartott a Térdszalagrend éves ceremóniájára tartott rendőri felvezetéssel, és a legelöl haladó motoros hatósági személy ütközött az idős nővel. A részletekről nem számoltak be, nem tudni még, hogy ki hibázott, és az is csak feltételezhető, hogy a hölgy gyalogos volt. Az áldozat lánya azt nyilatkozta, az édesanyja súlyos sérüléseket szenvedett, de már a helyszínen sikerült stabilizálni az állapotát, azóta pedig kórházban ápolják.

Lufieregetés helyett fát ültettek a nyírmeggyesi diákok

2019-06-19 09:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Elballagtak a nyírmeggyesi iskola diákjai, de nem is akárhogy: környezet- és pénztárcabarát módon. Nem luficsokrot eresztettek szélnek, hanem diófát ültettek, ami 150 évig is díszítheti az intézmény udvarát.

Dibuszt bolgár rohamokra figyelmezteti Kovácsik

2019-06-19 09:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Utolsó csapataként húzták ki és sorsolták össze a magyar bajnokot a bolgár aranyérmessel, amely azóta, hogy nyolc éve feljutott az első osztályba, minden évben megnyerte hazája bajnokságát. A játékoskeretét tekintve csaknem 50 millió euróra (16,1 milliárd Ft) becsült csapat ráadásul komoly európai tapasztalattal rendelkezik, az elmúlt hat évben há­romszor jutottak fel az EL, kétszer pedig a BL főtáblájára. – A bolgárok nagyon jó játék­erőt képviselnek. Sok idegenlégiós szerepel náluk, de lesz időnk arra, hogy felkészüljünk belőlük – értékelt a Borsnak a sorsolás után az FTC válogatott kapusa, Dibusz Dénes.

Visszatért Császár Előd

2019-06-19 09:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

DJ-ként tér vissza a magyar könnyűzenébe, így a közszereplők közé Császár Előd. Nevéhez az FLM együttes tagjaként olyan slágerek fűződnek, mint a Megtalállak még, Rólad álmodom vagy az Eördögh Alexával énekelt Tiltott szerelem. A zenész körül 1998. december 17-én fagyott meg a levegő, miután sárga BMW-jével egy rendőrautónak ütközött. A kocsi  sofőrje, egy 25 éves rendőrtiszt a helyszínen életét vesztette. A baleset után kialakult népharag kettétörte Császár Előd karrierjét, a bíróság végül egy év hat hónap fogházbüntetésre ítélte, de három év próbaidőre felfüggesztette. Huszonegy év telt el, ezalatt Előd főleg külföldön, Shane 54 néven készített zenei remixeket, de most visszatér.

Agyödémát okoz a méreggel teli krumplicsíra

2019-06-19 08:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Tele van a konyhánk mérgező vegyületet tartalmazó étellel, amiről nem is hinnénk, mennyire veszélyes. A sárgabarack magját például hiába szeretjük az erkélyen szárítás után nassolni, habzsolni azt sem ajánlott.

Korrupciógyanú miatt vallatják Platinit

2019-06-19 08:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Őrizetbe vették Franciaországban Michel Platinit, az UEFA korábbi elnökét, akit továbbra is a 2022-es katari foci-világbajnokság korrupt odaítélésével gyanúsítanak.

Singh Viki boldog az új orrával

2019-06-19 08:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Tíz másodperc alatt varázsoltak – ahogy ő nevezi – „karvaly- orrából” kecseset, csinosat az énekesnőnek.

Testnevelő emelte le a betontömböt Józsikáról

2019-06-19 07:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egész éjjel küzdöttek az orvosok annak a 12 éves fiúnak az életé­ért, akit mentőhelikopterrel vittek kórházba hétfő este a Fejér megyei Pusztaszabolcsról, mert játék közben a fejére esett egy csaknem 100 kilós betontömb.

Hosszú Katinka párja is külfölditől vált el

2019-06-19 07:15:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Úgy hírlik, az úszónő új párjának, Máténak egy külföldi modell volt a felesége, akitől hamar elvált

Horror Dánszentmiklóson: brutálisan megkínzott, majd szőnyegbe csavart áldozatukat felgyújtották a gyilkosok

2019-06-19 07:04:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Vasárnap érkezett bejelentés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra, miszerint egy férfi  holttestét találták meg Dánszentmiklóson, akinek halálát a helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta. A rendőrök az esetről történt bejelentést követően rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyeket, egy 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves, ugyancsak helybeli testvérét.   A nyomozás szerint a 40 éves gyanúsított szombat este szóváltás után bántalmazta a sértettet, majd megkötözte, és eszméletlen állapotban hagyta a dánszentmiklósi házban.

Esküvő helyett végrendeletet írt Dévényi Tibor

2019-06-19 07:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Házassági papírok nélkül is boldogan élnek párjával.

Rejtélyes eltűnés Maglódon – Őrizetbe vették az eltűnt vállalkozó ismerősét

2019-06-19 03:20:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Május végén őrizetbe vettek egy 52 éves férfit a maglódi luxusautó-szerelő, Pintér Gyula eltűnésével összefüggésben – tudta meg a Bors. A jelek arra utalnak, hogy ezt  a személyt azóta le is tartóztatták.

A metróból vitték el a mentők Zana Józsefet

2019-06-19 03:10:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A mozgólépcsőről zúgott le a nyolcvan­éves művész, aki nem sokáig bírta a bezártságot, saját felelôsségére hazament a kórházból.

Drogtól beállva ölte meg húgát János

2019-06-19 03:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A drogért remegő, húgától pénzt követelő férfi puszta kézzel verte agyon a 18 éves Veronikát, akinek az volt a „bűne”, hogy ki akarta rángatni testvérét a kábítószer mocsarából.

Horror Mezőlaknál: Újabb emberi testrészek kerültek elő

2019-06-18 21:59:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Mint arról korábban beszámoltunk, Mezőlak közelében félreállt egy autós kereket cserélni, az út szélén pedig megpillantott egy emberi lábszárat. Az eset után a rendőrség keresőkutyákkal térképezte fel a környéket, ahol újabb testrészeket találtak. – Másnap kutyákkal érkeztek a rendőrök és folytatták a keresést. További emberi maradványokat találtak a szántóföld környékén. Térdkalácsot, combcsontot, emberi ujjakat és csigolyákat – nyilatkozta Tényeknek egy helyi férfi.

Felháborító: megvertek egy férfit, mert segített átkelni egy vak embernek a forgalmas zebrán – videó

2019-06-18 21:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy agresszív párizsi sofőr megvert egy férfit, mert az előtte kelt át a zebrán egy vak férfival az oldalán. Az áldozat előzetesen látta, hogy egy vak férfi ácsorog a forgalmas út szélén, ezért felajánlotta neki a segítségét, amit az el is fogadott. Ahogy leléptek a zebráról, egy sofőr – mit sem törődve a gyalogosokkal az úton – kishíján elgázolta őket.  A két férfi végül szerencsésen átért az út túloldalára, ám ekkor a szabálytalankodó autós kipattant a kocsijából, és a segítőkész férfinak rontott. A támadásról egy másik autós fedélzeti kamerája készített felvételt, ami később felkerült az internetre is.

Napi cuki: halottnak tetteti magát a dagi cica, mert nem akar tornázni - videó

2019-06-18 20:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Lailat, a dagi nőstény macskát szigorú diétára, és rendszeres testmozgásra kötelezte orvosa, amikor kiderült mennyire el van hízva. A lusta cicának a tornázás azonban úgy tűnik, nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé. Pedig gazdája, a floridai Lee Ferinden egy futópadot is beszerzett neki, hogy azon sétáljon naponta néhány percet testmozgásként. Laila azonban igen ravaszul próbálta átverni gazdáját, és pár lépés után inkább halottnak tettette magát, csak ne kelljen megmozdulnia.

Bepisilt a kétéves kislány, mert nem mehetett ki a vécére, kegyetlen anyja büntetésből vízbe fojtotta

2019-06-18 19:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Büntetésből vízbe fojtotta kétéves kislányát egy 27 éves brooklyni nő, mert az a sarokban állva – ahol szintén büntetésből volt – bepisilt.

Rettenetes lény költözött egy házaspár motelszobájába - fotók

2019-06-18 18:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Hátborzongató lény költözött Justine Latton és férje tazmániai motelszobájába, ami majdnem halálra rémítette őket. A házaspár egy több napos kiránduláson volt, amikor egyik este észrevettek egy félelmetes óriáspókot, ami a falon csüngve egy kifejlett erszényespelét evett éppen. A pár gyorsan lefotózta a ritka látványt, és meg is osztották a Facebookon. A hátborzongató képek gyorsan elterjedtek a neten, több mint ötezren osztották meg. – Ha a szemem előtt történik, bizonyára nagyon nehéz lett volna, hogy ne segítsek szegény kis erszényespelének, akkor is ha ez a természet rendje – írta egyik kommentelő a poszt alá.

Média a családok szolgálatában

2019-06-18 17:34:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nem mindegy, hogy a fiataloknak milyen családképet közvetít a média, azon keresztül milyen értékekkel találkoznak, a családi életet milyen formában mutatják meg nekik – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) által szervezett Média a családok szolgálatában című budapesti konferencián tegnap. Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a kormány 2010 óta elsősorban a gyermekekért és a családokért tesz a konzervatív vagy kereszténydemokrata értékek mentén.

Drasztikus módszerekkel állnak bosszút a szülők a trehány gyermekeiken

2019-06-18 17:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Sok szülő megelégelte, hogy tinédzser gyermekeik egyszerűen nem hajlandóak rendet rakni, és rendet tartani szobájukban. Mivel már se a veszekedés, se a szobafogság vagy a fenyegetőzés nem segített megoldani a kellemetlen problémát, a legdrasztikusabb módszerhez nyúltak. Lefotózták gyermekeik szobáját, a képeket pedig feltöltötték a közösségi oldalakra, igen kellemetlen helyzetbe hozva ezzel a rendetlen tiniket. A lavinát Nicky Campbell, a BBC munkatársa indította el, ő volt ugyanis az első, aki kikelve magából kiposztolta a lánya kupis szobájáról készült képeket a netre.

Íme az internet egyik leghasznosabb videója! Így pucold meg másodpercek alatt a fokhagymát - videóval

2019-06-18 16:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Az egész életedet megváltoztató trükköt fedett fel egy brit háziasszony! Videón mutatja meg, hogy juthatsz pillanatok alatt megpucolt fokhagymagerezdekhez. És csak egy éles kiskés kell hozzá. A videó magáért beszél:

Dunai hajóbaleset - Rendőrség: nem volt ittas a Viking Sigyn kapitánya

2019-06-18 15:48:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Nem volt ittas és nem állt kábítószer hatása alatt a dunai hajóbaleset időpontjában a Viking Sigyn ukrán kapitánya - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedden Budapesten újságíróknak. Csécsi Soma a mentés, a vizsgálat és a kutatás körülményeit ismertető sajtótájékoztatón közölte: a balesetet követően rögtön mintát vettek a kapitánytól, a vizsgálat negatívnak bizonyult. Hozzátette: a BRFK 60 tagú nyomozócsoportot állított fel a baleset körülményeinek tisztázása, a felelősség megállapítása érdekében.

Titkolta betegségét Benke Laci bácsi

2019-06-18 15:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Fia kérésére szerény ételek kerülnek majd az asztalra Benke Laci bácsi búcsúztatóján, ahova sok vendéget várnak. A mesterszakács végig titkolta súlyos betegségét.

Bajnokok Ligája - Bolgár ellenfelet kapott a Ferencváros a selejtezőben

2019-06-18 14:59:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A bolgár Ludogorec Razgrad együttesével találkozik a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában kedden készítették el a sorsolást, mely során a zöld-fehér klub nem volt kiemelt. A Ferencváros a bolgár bajnok vendégeként kezdi a párharcot, az első felvonást július 9-én vagy 10-én, a visszavágót egy héttel később rendezik. A főtáblás részvételért a Ferencvárosnak négy ellenfelet kell búcsúztatnia.

Teherautó ütött el egy bringást

2019-06-18 14:44:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A baleset miatt torlódásra kell számítani Budapest XI. kerületében.

Curtis titokban jótékonykodik

2019-06-18 14:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Hol van már a balhés figura, akinek a drogproblémáiról szóltak a cikkek? Széki Attila elképesztő változáson ment keresztül: koncertezik, gyártja az új dalokat, feleségül vette kedvesét, Krisztát, és segít, ahol tud.

Fegyverrel raboltak Üllőn, a rendőrség keresi a képen látható férfit

2019-06-18 14:04:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Egy pénzintézet alkalmazottját kényszerítette pénz átadására egy férfi. Személyi sérülés nem történt, a rendőrök megkezdték az elkövető azonosítását és felkutatását.

Masszőrből lett MMA-sztár Ádám

2019-06-18 14:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A kétezer lakosú Sirokból indult a világra szóló sikert aratott MMA-s, Borics Ádám. Masszőrként dolgozott, autóban aludt, hogy elérje álmát.

Árt a túlzott fertőtlenítés

2019-06-18 13:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

A kézfertőtlenítő gélek és kendők jól jönnek, ha nincs lehetőség a kézmosásra. Ha azonban túlzásba visszük, akkor többet ártunk, mint használunk. Ezekben a szerekben általában alkohol is van, ami kiszárítja a kezet és megbontja a bőr természetes védőrétegét, ami miatt a baktériumok és a gombák könnyebben bejutnak a szervezetbe. A különböző vegyszerek egy idő után ir­ritációt és allergiát is okozhatnak a száraz bőrön. A túl sok használat az immunrendszert is gyengíti, mivel a túl steril környezet nincs jó hatással a védekezőképességünkre. 

Ikreket szült ikerhúgának az önfeláldozó nővér, csak hogy boldoggá tehesse

2019-06-18 13:00:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Jill Noe hatalmas dolgot tett ikerhúgért, akinek egy genetikai rendellenesség miatt nem lehettek gyermekei.

Hajdu Attila olaszrizlingjére rákattantak a rajongók

2019-06-18 12:30:00, Forrás:BorsOnline, Kategória:

Aki még ma is a Fradi öregfiúk focicsapatában keresi Hajdu Attilát, feleslegesen teszi. Az egykori kapus sikeres borász lett, és fél éve a Balatoni Kör-tagságot is kiérdemelte.